Referenssit

Rakennusliike U. Lipsanen Oy – Sosiaalisen median ymmärrys lisääntyi ja yrityksen tunnettuus kasvoi markkinoinnin keinoin

Kuuki ja Rakennusliike U. Lipsanen ovat kasvattaneet Lipsasen tunnettuutta kohderyhmässä systemaattisen ja säännöllisen sosiaalisen median hallinnoimisen avulla.

Vieser – visuaalisesti vaikuttava ja moninaista asiakaskuntaa palveleva verkkosivusto

Yhdessä Kuuki ja Vieser tekivät verkkosivu-uudistuksen, joka tuki brändityötä ja vastasi teknisesti liiketoiminnan vaatimuksiin.

Ramboll – Opastaminen kaupunkiympäristössä

Hyvä opastaminen ohjaa vaikkapa oikealle reitille. Parhaimmillaan opasteet lisäävät myös viihtyvyyttä sekä auttavat löytämään ympäristön parhaat puolet.

VR – Tehdään työtä turvallisesti

Kiinnostavakaan viesti ei mene perille, mikäli se jää huomaamatta. Kuuki on kehittänyt VR Groupille graafisia ilmeitä ja kuvituksia, jotka tehostavat tärkeiden viestien näkyvyyttä varikoilla, toimistoissa ja ratapihoilla.

JHL:n vaalilehden kuvitus

Kuuki suunnitteli ja toteutti JHL:n vaalilehden kansikuvan. Kuvituksessa haluttiin tuoda esille liiton jäsenistön laajaa kirjoa iskevästi ja tunteisiin vetoavasti. Katso video kuvituksen syntyprosessista!

Hahmo- ja strategiakuvitusta Omaishoitajaliitolle

Kuuki loi kuvitukset Omaishoitajaliitolle niin ilmentämään omaishoitajien kirjavaa joukkoa kuin tukemaan liiton arvo- ja strategiaviestintää.

Suomen Työsuhdepyörän kuvitukset ja sarjakuvat

Sarjakuva on erinomainen tapa kiinnittää kuluttajien huomio ja sen avulla voidaan luoda viestejä, jotka erottuvat ja jäävät mieleen. Sarjakuvat tekevät brändistä lähestyttävämmän ja asiakasystävällisemmän.

FREJA Transport & Logistics – Tunnettuuden kasvua ja liidejä kokonaisvaltaisesta markkinointikumppanuudesta

”Tarvitsimme kokonaisvaltaisen kumppanin markkinoinnin monikanavaiseen toteuttamiseen ja erityisesti digitaaliseen markkinointiin.”

Raute – Palveluiden konseptointi ja kaupallistaminen asiakaslähtöiseksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi kansainvälisille markkinoille

”Pidän Kuukin rohkeudesta tuoda uudenlaista ajattelua keskusteluun ja kyvystä perustella se myös vieraalla kielellä kansainvälisessä organisaatiossa.”

Red Bull – Spot the Can -kampanjan kuvitus

”Red Bull sallii kampanjoissaan paikallisten kuvittajien käyttää omaa tyyliään ja ideana on muutenkin, että paikallisväri saa näkyä.”

LAB-ammattikorkeakoulu – koulutusyhteistyötä markkinoinnin ja markkinoinnin teknologian parissa

Kuukin ohjelmisto- ja sovelluskehityksen liiketoimintayksikkö Kuuki Technology suunnitteli ja fasilitoi Design Sprint -työpajat kolmelle LAB-ammattikorkeakoulun hankkeeseen osallistuneelle yritykselle.

Kärkimedia

”Joskus tuntuu, kuin Eeva olisi meillä töissä.”

Arvoliitto (ARVO ry)

Yhteistyömme Kuukin kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa alusta asti.

Rekkapesu

Asiakkaan tarpeen mukaan räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä.

Osula

Osula on suomalainen kevytyrittäjäpalvelu rakennusalalle.

Bonacube

Sovellus tapahtumien suunnitteluun ja simulointiin.

Behavioral scouting

Behavioral scouting on sovellus, jolla niin pelaaja kuin valmentajakin voi arvioida pelaajan henkisiä ominaisuuksia jääkiekossa.

TiKo

TiKo isännöitsijätoimiston kiinteistöjen monikäyttöinen hallintasovellus.

Saumaus & Saneeraus Ritala Oy

Toiminnanohjausjärjestelmä toiminnan ohjauksesta laskutukseen asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja räätälöidysti.

Hemmakoti

HemmaKoti on Suomen ensimmäinen verkkopalvelu, joka yhdistää palveluntuottajat ja kotitaloudet helppokäyttöisessä verkkopalvelussa. Kodinpalveluiden tilaaminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa!

Huld.io

”Kuukilaiset tuovat ammattitaitoa, näkemystä ja uskallusta Huldin markkinointiin ja ovat meidän apunamme asiassa kuin asiassa!”

Lahti Energia

Yhteistyön keskiössä Lahti Energian asiakkaille parempaa palvelua ja aitoa arvoa monikanavaisen markkinointiviestinnän keinoin.

Atea

”Ilman Kuukin kumppanimarkkinoinnin palveluita, tarvitsisimme Atealle ison tiimin hoitamaan tätä toimintoa. Alue on erityinen, jonka osaajia ei löydy tavallisista markkinointitoimistoista.”

MARK – Suomen Markkinointiliitto ry

”Kuukilaiset osaavat arvostaa suoraa rehellisyyttä! Sitä samaa saan myös heiltä ja se on meidän yhteistyömme kulmakivi.”

Ota yhteyttä