Referenssit

Raute – Palveluiden konseptointi ja kaupallistaminen asiakaslähtöiseksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi kansainvälisille markkinoille

”Pidän Kuukin rohkeudesta tuoda uudenlaista ajattelua keskusteluun ja kyvystä perustella se myös vieraalla kielellä kansainvälisessä organisaatiossa.”

LAB-ammattikorkeakoulu – koulutusyhteistyötä markkinoinnin ja markkinoinnin teknologian parissa

Kuukin ohjelmisto- ja sovelluskehityksen liiketoimintayksikkö Kuuki Technology suunnitteli ja fasilitoi Design Sprint -työpajat kolmelle LAB-ammattikorkeakoulun hankkeeseen osallistuneelle yritykselle.

Kärkimedia

”Joskus tuntuu, kuin Eeva olisi meillä töissä.”

Arvoliitto (ARVO ry)

Yhteistyömme Kuukin kanssa on ollut mutkatonta ja sujuvaa alusta asti.

Huld.io

”Kuukilaiset tuovat ammattitaitoa, näkemystä ja uskallusta Huldin markkinointiin ja ovat meidän apunamme asiassa kuin asiassa!”

Lahti Energia

Yhteistyön keskiössä Lahti Energian asiakkaille parempaa palvelua ja aitoa arvoa monikanavaisen markkinointiviestinnän keinoin.

Atea

”Ilman Kuukin kumppanimarkkinoinnin palveluita, tarvitsisimme Atealle ison tiimin hoitamaan tätä toimintoa. Alue on erityinen, jonka osaajia ei löydy tavallisista markkinointitoimistoista.”

MARK – Suomen Markkinointiliitto ry

”Kuukilaiset osaavat arvostaa suoraa rehellisyyttä! Sitä samaa saan myös heiltä ja se on meidän yhteistyömme kulmakivi.”

Alma Media

”Kuuki on meille kokonaisvaltainen digimarkkinoinnin apu ja sparrauskumppani.”

Liikenneopetus

”Kuukin avulla kaikki on mennyt helposti. Alallamme kilpailu kiristyy koko ajan, Kuukin avulla pystymme markkinoinnilla vastaamaan kiristyvään kilpailuun.”

Festivo – Suomen Kotikylmiö Oy

”Meillä oli etsinnässä pitkäaikainen kumppani ja heti tuli fiilis, että tässä firmassa ihmisiä kiinnostaa oikeasti meidän tekeminen ja menestyminen.”

Messeforum

”Tuntuu kuin olisin aina tehnyt Kuukin kanssa yhteistyötä. Aina kun meillä on ollut jokin palvelutarve, Kuukilla on ollut siihen vastaus.”

FREJA Transport & Logistics

”Luotettavan kumppanin kanssa on hyvä kehittää kokonaisvaltaista markkinointia aina vain paremmaksi”

Autosalpa

Googlen palvelut ja mainostyökalut muuttuvat nopealla syklillä, mutta Kuukissa on osaaminen ja asiantuntemus ajan tasalla.

Tuloksia tuottavaa ja helppokäyttöistä ohjelmallista ostamista

Esittelyssä tekoälyyn pohjautuva ohjelmallisen ostamisen alusta Match2One. Case-esimerkki: Mainontapäivä 2018

Euroaccount Finland Oy

Verkkosivujen uudistus

Lahden kansainvälinen kirjailijakokous

Uudistettu verkkosivusto Lahden kansainväliselle kirjailijakokoukselle.