Kuuki

Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio.

Joustava ja osaava kumppani

Olemme joustava ja osaava kumppani asiakkaillemme. Tekijöillämme on vahva kokemus B2B- ja B2C-markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta monikanavaisissa toimintaympäristöissä.

Kuukilaiset ovat brutaalin rehellisiä, huomioivia ja aitoja ammattilaisia. Tunnelmaa luovaa porukkaa, jotka puhuvat teknisimmistäkin asioista selvällä suomen kielellä.

Pieni pilke silmäkulmassa yhdistettynä timantinkovaan osaamiseen ja työstä nauttimiseen tekee Kuukista ainutlaatuisen yhteistyökumppanin.

Markkinointipalvelut

Markkinointipalvelut

Me autamme sinua rakentamaan näkyvyytesi vahvalle pohjalle tunnistamalla oikeat kanavat näkyä.​

Teknologia

Teknologia

Teknologiaratkaisuilla parempaa, tehokkaampaa ja uutta liiketoimintaa

Visuaaliset palvelut

Visuaaliset palvelut

Luovat ratkaisut näyttäviksi kokonaisuuksi tämän päivän markkinoijalle.

1 + 1 >2

Haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin pelkkä (digi)markkinointitoimisto ja työntekijöillemme enemmän kuin pelkkä työpaikka.

Kasvatamme työyhteisössämme lupaavista tekijöistä uskottavia ammattilaisia ja tuotamme asiakkaillemme toimivia ratkaisuja, jotka auttavat kumppaniemme bisnestä kasvamaan. Liiketoimintamme ydinajatus onkin, että asiakkaidemme ja kuukilaisten menestyessä, myös Kuuki menestyy.

Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist.

Pablo Picasso

Vahvuuksiamme ovat alan laaja tuntemus, ajantasainen osaaminen, jatkuva uuden oppiminen, ketteryys ja maanläheinen palvelu. Tarjoamme odotuksia ylittävää palvelua, joka synnyttää kestäviä kumppanuussuhteita.

Me olemme Kuuki Marketing Lab – Kavereiden kesken Kuuki.

Ota yhteyttä