Kuuki

Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio.

Joustava ja osaava kumppani

Olemme joustava ja osaava kumppani asiakkaillemme. Tekijöillämme on vahva kokemus B2B- ja B2C-markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta monikanavaisissa toimintaympäristöissä.

Kuukilaiset ovat brutaalin rehellisiä, huomioivia ja aitoja ammattilaisia. Tunnelmaa luovaa porukkaa, jotka puhuvat teknisimmistäkin asioista selvällä suomen kielellä.

Pieni pilke silmäkulmassa yhdistettynä timantinkovaan osaamiseen ja työstä nauttimiseen tekee Kuukista ainutlaatuisen yhteistyökumppanin.

1 + 1 >2

Haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin pelkkä (digi)markkinointitoimisto ja työntekijöillemme enemmän kuin pelkkä työpaikka.

Kasvatamme työyhteisössämme lupaavista tekijöistä uskottavia ammattilaisia ja tuotamme asiakkaillemme toimivia ratkaisuja, jotka auttavat kumppaniemme bisnestä kasvamaan. Liiketoimintamme ydinajatus onkin, että asiakkaidemme ja kuukilaisten menestyessä, myös Kuuki menestyy.

Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist.”
–Pablo Picasso

Vahvuuksiamme ovat alan laaja tuntemus, ajantasainen osaaminen, jatkuva uuden oppiminen, ketteryys ja maanläheinen palvelu. Tarjoamme odotuksia ylittävää palvelua, joka synnyttää kestäviä kumppanuussuhteita.

Me olemme Kuuki Marketing Lab – Kavereiden kesken Kuuki.

Mistä kaikki lähti? Kuuki perustettiin Ullan, Timon ja Tomin yhteisajatuksesta, kun huomattiin selkeä tarve Kuukin kaltaiselle toimijalle markkinalla. Asiakkaita oli jo ennestään noin parikymmentä ja kolmikolta löytyi yhdessä kaikki tärkeimmät nykyaikaisen ja monikanavaisen markkinoinnin tekemiseen tarvittavat edellytykset: laaja sisältöjen ja kohderyhmien ymmärtäminen markkinoinnin näkökulmasta teknologian valjastaminen tukemaan markkinoinnin toimenpiteitä näyttävien visuaalisten sisältöjen ja ratkaisuiden luominen […]

Tutustu Kuukin timanttiseen porukkaan ja eri asiantuntijatiimeihin!

Tutustu kuukilaisiin!