Kuuki

Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio.

Joustava ja osaava kumppani

Olemme joustava ja osaava kumppani asiakkaillemme. Tekijöillämme on vahva kokemus B2B- ja B2C-markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta monikanavaisissa toimintaympäristöissä.

Kuukilaiset ovat brutaalin rehellisiä, huomioivia ja aitoja ammattilaisia. Tunnelmaa luovaa porukkaa, jotka puhuvat teknisimmistäkin asioista selvällä suomen kielellä.

Pieni pilke silmäkulmassa yhdistettynä timantinkovaan osaamiseen ja työstä nauttimiseen tekee Kuukista ainutlaatuisen yhteistyökumppanin.

1 + 1 >2

Haluamme olla asiakkaillemme enemmän kuin pelkkä (digi)markkinointitoimisto ja työntekijöillemme enemmän kuin pelkkä työpaikka.

Kasvatamme työyhteisössämme lupaavista tekijöistä uskottavia ammattilaisia ja tuotamme asiakkaillemme toimivia ratkaisuja, jotka auttavat kumppaniemme bisnestä kasvamaan. Liiketoimintamme ydinajatus onkin, että asiakkaidemme ja kuukilaisten menestyessä, myös Kuuki menestyy.

Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist.”
–Pablo Picasso

Vahvuuksiamme ovat alan laaja tuntemus, ajantasainen osaaminen, jatkuva uuden oppiminen, ketteryys ja maanläheinen palvelu. Tarjoamme odotuksia ylittävää palvelua, joka synnyttää kestäviä kumppanuussuhteita.

Me olemme Kuuki Marketing Lab – Kavereiden kesken Kuuki.

Kuuki Marketing Lab Oy on markkinointitoimisto, jonka toiminta perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Haluatko hypätä kasvavan ja vakavaraisen, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin yrityksen matkaan?

Tutustu Kuukin timanttiseen porukkaan ja eri asiantuntijatiimeihin!

Tutustu kuukilaisiin!