Tekoäly

Tekoäly ja Kuuki

Seuraamme koko ajan toimialojemme uusia tuulia olipa kyse sitten markkinoinnin, teknologian tai visuaalisten palveluiden kentästä. Asiantuntijamme ovat seuranneet aktiivisesti generatiivista tekoälyä hyödyntävien tekoälysovellusten kehittymistä. Niitä on käytetty työssämme heti, kun se on koettu järkeväksi ja toimivaksi. Olemme hyödyntäneet tekoälypohjaisia työkaluja niin kauan, kun esimerkiksi Googlen tarjoamat mainostyökalut ovat niitä tarjonneet. 

Uskoaksemme olemme nähneet vasta alkusoiton tekoälyn vaikutuksista työhömme. Kuten muidenkin teknologisten murrosten yhteydessä, onkin hyvä muistaa Amaran laki ja miten se vaikuttaa käsityksiimme teknologian tuomista muutoksista: 

“Meillä on taipumus yliarvioida teknologian vaikutusta lyhyellä aikavälillä ja aliarvioida sitä pitkällä aikavälillä.” 

Tekoälyn käyttö työssämme – hyvä renki, mutta huono isäntä

Ajattelemme, että tekoäly voi tehostaa työtämme, ja se on meille työkalu muiden joukossa. Asiantuntijoitamme kannustetaan käyttämään työssään tekoälyä silloin, kun se tukee työtä. Työn jäljestä ja lopputuloksesta vastaa kuitenkin aina oikea ihminen – emme tuota asiakassisältöjä pelkästään tekoälyllä tai suosittele sitä asiakkaillemmekaan. 

Asiantunteva tekoälyn käyttö on osa palvelutarjontaamme. Kehitämme aktiivisesti taitojamme, kartoitamme tehokkaimpia tekoälysovelluksia ja ideoimme, miten erilaisia tekoälytyökaluja voi hyödyntää parhaan lopputuloksen aikaan saamiseksi. Kun käytämme tekoälyä työssämme, koskevat sitä samat laatuvaatimukset ja sama ammattiylpeys, kuin kaikkea muuta työtämme. 

Tekoäly ja siihen liittyvät palvelut asiakkaillemme

Tuemme mielellämme asiakkaitamme tekoälyn käytössä. Arvojemme mukaisesti puhumme tekoälystä hyötyineen ja haittoineen brutaalilla rehellisyydellä. Se ei ole nähdäksemme työkaluna mustavalkoinen – yksinkertaisesti hyvä tai huono – vaan teemaan mahtuu paljon harmaan sävyjä. Perustelemme rehellisesti kantamme tekoälyn hyödyntämiseen tilanteesta riippuen. 

Koulutamme hyödyntämään tekoälyä ja laadimme sovelluksia, joilla asiakkaamme voivat tehostaa bisnestään tekoälyn avulla. 

Tekoälykoulutuksia tarjoamme muun muassa seuraavista aiheista: 

  • Tekstin tuottaminen tekoälyllä 
  • Kuvitusten tuottaminen tekoälyllä 
  • Miten tehostaa markkinointia tekoälyn avulla 

Työn tehostamiseksi tarjoamme tekoälypohjaiset sovellustoteutukset kuten chatbotit ja muut työkalut. Kysy lisää siitä, miten tekoälyä voi hyödyntää liiketoimintasi tehostamiseen – pallotellaan yhdessä! 

Tietoturva ja tekoälyn käyttö

Pidämme huolta tietoturvan toteutumisesta tekoälyn käytössä muun muassa seuraavasti. Näiden toimenpiteiden avulla Kuuki sitoutuu tarjoamaan luotettavan ja turvallisen ympäristön tekoälyn hyödyntämiselle. 

  • Tietojen suojaaminen: Varmistamme, että emme syötä tekoälyn käsittelyyn sellaista asiakas- tai liiketoimintadataa, joka rikkoisi liikesalaisuuksia tai henkilötietosuojaa (GDPR).  
  • Eettiset periaatteet: Noudatamme tekoälyn käytössä tiukkoja eettisiä periaatteita. Tämä tarkoittaa avoimuutta tekoälyn käytöstä ja sen varmistamista, että tekoälyä ei käytetä syrjiviin tai epäoikeudenmukaisiin tarkoituksiin. 
  • Jatkuvat päivitykset ja huolto: Käytössämme olevia tekoälyjärjestelmiä kehitetään ja päivitetään jatkuvasti. Näin voidaan taata niiden turvallisuus ja tehokkuus uusia uhkia vastaan. 
  • Koulutus ja tietoisuus: Koulutamme koko henkilöstöämme säännöllisesti tekoälyn turvallisesta käytöstä ja tietoturvan parhaista käytännöistä. Näin varmistamme, että jokainen on valmis kohtaamaan tekoälyn tuomat uudet haasteet. 
  • Tekijänoikeudet ja tekoäly: Huomioimme tekijänoikeudelliset asiat käyttäessämme tekoälyä työssämme. 
Ota yhteyttä