Kasvutarinamme jatkuu, nyt pelastetaan pk-yritykset sovelluskehityksellä 

Kuuki Marketing Lab on muutamassa vuodessa kasvanut parinkymmenen hengen asiantuntijaorganisaatioksi. Nyt palvelutarjonta laajentuu (digi)markkinointitoimistosta sovelluskehitykseen. 

Tarjoamme jatkossa myös yrityskohtaisia ohjelmistoratkaisuja

Kuukin toiminnan ytimessä on asiakasyritysten liiketoiminnan tukeminen markkinoinnin keinoin. Jatkossa monipuolisten teknologiaratkaisujen avulla Kuukin nykyiset ja tulevat asiakkaat voivat luottaa kuukilaisten osaamiseen myös laajemmin verkkopalvelutarpeissaan sekä teknologia- ja ohjelmistoratkaisuissaan.

– Olemme jatkossakin kokonaisvaltainen kumppani, joka ei tyydy pelkästään kirjoittamaan koodia vaan haluamme ratkaista asiakkaidemme ongelmia ja parantaa heidän mahdollisuuksiaan markkinoilla erilaisten teknologiaratkaisujen avulla, Kuukin liiketoiminta- ja teknologiajohtaja Tomi Kaitarinne kuvailee.

Tavoitteena pelastaa pk-sektori

Uuden palvelun ytimessä on tuottaa parempia (digi)palveluja ja ratkaista liiketoiminnan kasvun esteitä teknologioiden avulla.

Uutta liiketoimintaa on rakentamassa lahtelainen Teemu Parkkinen, jolla on toistakymmentä vuotta kokemusta yrityksen kehittämisestä teknologioiden avulla. Ohjelmisto- ja verkkokehityksen tiimissä on Kaitarinteen ja Parkkisen lisäksi kolme ohjelmistokehittäjää, ja jo käynnistyneen voimakkaan kysynnän vuoksi lisää osaajia ollaan rekrytoimassa sekä ohjelmistokehitykseen että asiakasrajapintaan kesän aikana.

Uuden liiketoiminnan osa-alueen tavoitteet ovat korkealla 

– Haluamme pelastaa suomalaisen pk-sektorin. Suurin haaste on rohkaista yrityksiä ratkaisemaan liiketoiminnan kasvun esteitä sovelluskehityksen keinoin ja saada yrityksiin viestiä läpi, että sovelluksia kannattaa teettää. Haluamme, että yhteisten projektiemme jälkeen asiakkaamme ymmärrys ja osaaminen teknologioista ja niiden mahdollisuuksista on kasvanut, Parkkinen sanoo.

Parkkisen mukaan tavoitteeseen päästään, kun yritykset saavat Kuuki Techistä luotettavan kumppanin, jonka kanssa liiketoiminnan kehittäminen teknologian keinoin onnistuu.

Kuuki Tech ei myy sovelluskehittäjien aikaa vaan toimivia sovellusratkaisuja projektikohtaisesti hinnoiteltuna. Suuresta mullistuksesta ei ole kyse, vaan oikeastaan hyvinkin lakonisesti äärimmäisen hyvästä asiakasviestinnästä ja asiakkaan kuuntelemisesta, jotka ovat Kuukin kaiken toiminnan keskiössä.

Asiakkaan tarpeet määrittelevät teknologiaratkaisut 

Verkkokauppojen toteuttaminen on kuulunut Kuukin palvelutarjontaan alusta lähtien, mutta uuden aluevaltauksen myötä Kuukissa toteutetaan monipuolisemmin ohjelmistoja ja ohjelmistojen välisiä integraatioita aina laajoista järjestelmistä pienempiin kuten peleihin ja tuotekonfiguraattoreihin.

Kuukin tarjoamat ohjelmistopalvelut kattavat monenlaisia ratkaisuja ja verkkopalveluja: räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä, integraatioita eri ohjelmistojen välillä, käyttöliittymiä, mobiilisovelluksia, suljettuja B2B-ympäristön verkkokauppoja, lisätyn todellisuuden (AR, augmented reality) ratkaisuja ja tuotevalitsimia.

Kuuki Tech ratkaisee myös start up -yritysten ohjelmointi- ja sovellustarpeita eli Kuukista saa sovellusratkaisuja myös sellaisiin asioihin, joita ei ole ennen sovellusten avulla ratkaistu.

Yritys saa uuden sovellusratkaisun lisäksi halutessaan markkinointiapua palvelunsa lanseeraamiseen. Kun Kuuki Techin teknologiapalvelut yhdistetään Kuukin markkinointipalveluihin, voivat yritykset sovelluskehityksen lisäksi toteuttaa markkinointiviestintänsä saman kumppanin kanssa.

– Usein tarjoamamme ohjelmistoratkaisut liittyvät tiedonkulkuun tai tiedon visualisointiin. Tarjoamamme teknologiaratkaisut tulevat muodostumaan asiakkaiden tarpeiden perusteella. Teemme asioita myös huomioiden sovellusten ja ratkaisujemme elinkaaren sekä yrityksen tulevat ohjelmistotarpeet, Parkkinen sanoo.

Tutustu Kuuki Technology Labiin »

 

Lisätiedot

Tomi Kaitarinne
Director – Business & Technology, Kuuki Marketing Lab
+358 50 345 3874
tomi.kaitarinne@kuuki.fi

Teemu Parkkinen
Chief Technology Officer, Kuuki Technology Lab
+358 44 078 3783
teemu.parkkinen@kuuki.fi

 


Kuuki Marketing Lab
Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio. Kuuki työllistää tällä hetkellä 19 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.  Liikevaihto vuonna 2020 oli yli 2,1 miljoonaa euroa, tulos voitollinen. Tutustu Kuukiin tarkemmin:  Kuukin tarina

 


Artikkeli julkaistu Kauppalehti.fi:ssä 2.6.2021

Ota yhteyttä