Kuuki osti digimainostoimisto Imagerin liiketoiminnan

Kuuki Marketing Lab oy ja Imager oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Kuukille siirtyvät Imager oy:n asiakkuudet, sopimukset ja palkattu henkilöstö. Imagerlaisista Kuukiin siirtyvät vanhoina työntekijöinä Teemu Peltomaa, Jukka Leppänen, Ari Sassi.

Imager oy on lahtelainen, vuonna 2000 perustettu digitaalisen median palvelujen tarjoaja.

Imagerin henki ja osaaminen sopii hyvin Kuukin olemassa olevaan palveluportfolioon. Myös tapamme tehdä asioita ja arvomaailmamme kohtasivat, Kuukin perustajiin kuuluva Tomi Kaitarinne sanoo.

Kuuki tarjoaa strategista markkinoinnin kumppanuutta ja monipuoliset palvelut mainontaan ja markkinointiin, visuaalisiin toteutuksiin sekä ohjelmistokehitykseen.

Imagerin laajaan palveluvalikoimaan kuuluu markkinointia ja myyntiä tukevia palveluita aina markkinoinnin asiantuntijapalveluista ja yritysilmeen suunnittelusta erilaisiin verkkopalveluihin, verkkokauppoihin, mobiilisovelluksiin, käyttöliittymäratkaisuihin, animaatioihin sekä sosiaalisen median palveluihin ja tuotteiden/palveluiden visualisointeihin.

Myös 3D-, VR- ja AR-ratkaisut ovat keskeinen osa molempien tarjoamaa.

Uudet kuukilaiset Jukka Leppänen, Teemu Peltomaa, Ari Sassi.
Uudet kuukilaiset Jukka Leppänen, Teemu Peltomaa ja Ari Sassi.

Imagerin työntekijät ovat innoissaan, kun kolmikko pääsee mukaan isompaan asiantuntijaorganisaatioon.

Mahdollisuutemme palvella olemassa olevia asiakkaita ja uusia asiakkaita laajenevat. Lisäksi on todella nastaa saada uusia työkavereita, kun tähän mennessä olemme tehneet pääosin kolmestaan töitä!

Imagerin keskeisimpiä osaamisalueita ovat viimeisten vuosien aikana olleet erityisesti:

  • web-sovellusten UI/UX-suunnittelu ja toteutus
  • tuotekonfiguraattorit / myynnin konfiguraattorit (web-sovellukset)
  • verkkopalvelut (ProcessWire- ja Concrete5 -julkaisujärjestelmillä toteutettuna)
  • yritysilmeet ja graafiset ohjeistot
  • reaaliaikaiset 3D-ratkaisut (web/VR)
  • visualisoinnit (3D, kuvamanipulaatiot, animaatiot, valokuvaus).

Kuuki kasvaa kannattavasti

Tammikuussa 2022 Kuuki osti enemmistöosakekannan mainostoimisto Roban Konnasta ja samalla syntyi Kuuki Visuals, kun Roban Konna jäi nimenä historiaan. Vuonna 2021 Kuuki lanseerasi sovellusratkaisuja tarjoavan Kuuki Techin. Vuotta aiemmin, 2020, Kuuki oli ostanut teknologiamarkkinointiin erikoistuneen Expandi Groupin Suomen liiketoiminnan.

Yritysostomme ovat perustuneet tilaisuuksiin, joihin olemme halunneet Ullan ja Timon kanssa tarttua. Olemme koko toimintamme ajan kasvaneet kannattavasti ja tehneet liikevoittoa. Tämä yrityskauppa vahvistaa palvelutarjontaa, tuo meille lisää osaajia ja auttaa meitä palvelemaan vielä paremmin asiakkaita heidän tarpeissaan, Kaitarinne sanoo.

Ulla Ristkari-Ryynänen, Timo Puolakka ja Tomi Kaitarinne perustivat Kuukin vuonna 2017.

Kuuki yrityksenä

Kuuki tarjoaa monipuoliset palvelut mainontaan ja markkinointiin, visuaalisiin toteutuksiin sekä ohjelmistokehitykseen. Tänä päivänä Kuuki työllistää yli 30 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa. Vuonna 2022 Kuukin yhtiöiden liikevaihto oli lähes neljä miljoonaa euroa.

Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.


Lisätietoja:

Ulla Ristkari-Ryynänen
CMO, Founding Partner
ulla.ristkari@kuuki.fi +358 40 172 2665

Tomi Kaitarinne
Director – Business & Technology, Founding Partner
tomi.kaitarinne@kuuki.fi, +358 50 345 3874

Ota yhteyttä