Kuuki ja Konna yhdistyvät tarjotakseen entistä kattavammin markkinoinnin palveluita

Kuuki on ostanut enemmistöosakekannan maineikkaasta Roban Konna -mainostoimistosta.

Kuuki on ostanut enemmistöosakekannan maineikkaasta Roban Konna -mainostoimistosta. Oston myötä Kuuki tarjoaa entistä laajemmin graafisen suunnittelun palveluita kuten esimerkiksi 2D- ja 3D-animointiin, kuvitukseen ja muihin erityiskuvapalveluihin liittyen.

Uudet kuukilaiset tuovat mukanaan Kuukiin vuosikymmenten kokemuksen tästä visuaalisten palveluiden osa-alueesta.

Roban Konna on yli 20 vuotta toiminut erilaisten graafisten ja kuvitustuotantojen erityisosaajana. Kaupan myötä pystymme tarjoamaan entistä kattavammin laadukasta kuva- ja animointituotantoa. Uudet kuukilaiset tuovat mukanaan Kuukiin vuosikymmenten kokemuksen tästä visuaalisten palveluiden osa-alueesta.

Roban Konnan erityisosaamista on mm. monimutkaisten palveluiden ja teknisten ohjeiden yksinkertaistaminen helposti ymmärrettävään sekä visuaalisesti näyttävään muotoon. Roban Konna on tehnyt yhteistyötä Suomen suurimpien brändien ja yritysten kanssa. Pitkäaikaisia asiakkaita ovat esimerkiksi Kone ja Ruukki.

Roban Konna väistyy Kuuki Visualsin tieltä

Yhdistymisen myötä Roban Konna jää nimenä historiaan ja tilalle tulee Kuuki Visuals.

Kuuki Visuals tulee osaksi Kuukia ja sen henkilöstöstä kuukilaisia! Erityisosaajat täydentävät Kuukin palvelutarjontaa ainutlaatuisilla animaatio- ja kuvitustaidoillaan.

On ilo esitellä teille yrityskaupan myötä Kuukin uusin liiketoimintayksikkö, Kuuki Visuals!

Tutustu visuaalisiin palveluihimme

Tiedote – Kuuki ja Konna yhdistyvät tarjotakseen entistä kattavammin markkinoinnin palveluita (.pdf)


Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio. Kuuki lanseerasi huhtikuussa 2021 liiketoimintapalvelun Kuuki Techin. Tänä päivänä Kuuki työllistää 25 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 2,7 Me. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Ota yhteyttä