Saumaus & Saneeraus Ritala Oy

Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyllä toiminnanohjausjärjestelmällä hoituvat yrityksen toiminnot aina työmaakirjauksista laskutukseen asti.

Saumaus & Saneeraus Ritala Oy

Lähtökohta 

Saumaus & Saneeraus Ritala Oy lähestyi Kuukia alun perin tavoitteenaan saada helpommin hallittava pdf-pohja tehdyn työn merkitsemiseen ja hyväksyntään, mutta lopulta yhdessä todettiin, että tarve olisi isommalle harppaukselle digitaaliseen maailmaan. Yritys oli tavannut hoitaa työmaillaan tapahtuvan töiden seurannan ja kuittaukset sähköpostin liitetiedostona lähetettävien pdf-tiedostojen välityksellä. Tämä vaati paljon manuaalista työtä ja oli hidasta. Tiedon hallinta ja kokonaiskuvan hahmottaminen oli vaikeaa.

Ratkaisu 

Kuuki lähestyi ongelmaa keräämällä eri työvaiheiden tehtävät yhteen ja sai näin ymmärryksen ja kokonaiskuvan työmailla tapahtuvista prosesseista. Ratkaisuna rakennusyrityksen ongelmaan syntyi toiminnanohjausjärjestelmä, jossa hoituu nykyään liuta tehtäviä aina töiden suunnittelusta työmaiden kirjauksiin ja laskutukseen saakka. Nyt työaikaa on vapautunut tärkeämpiin tehtäviin, syntynyt data on tallessa ja kaikki hoituu yhden järjestelmän kautta.

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Henkilöiden yhteystiedot

Teemu Parkkinen

Chief Technology Officer
+358 440 783 783
teemu.parkkinen@kuuki.fi

Teemu Parkkinen

Ville Rantanen

Commercial Director
+358 40 546 7497
ville.rantanen@kuuki.fi

Ville Rantanen
Ota yhteyttä