Euroaccount Finland Oy

Verkkosivujen uudistus

Gabriel Dobrota

Verkkosivu-uudistus osui hyvään saumaan, sillä verkkosivujen uusi ilme sinetöi yhden yrityksen tilitoimiston vaihdon.

Gabriel Dobrota, Euroaccount Finland Oy

Lähtötilanne – Vanhat sivut eivät vastanneet yrityskuvaa

”Verkkosivumme olivat kesältä 2016 ja ne olivat itse tehdyt. Sivuista oli tullut asiakkailtakin palautetta, että ne eivät ole houkuttelevat tai vastaa yrityskuvaamme. Kuvaisin vanhoja sivuja jopa kökköisiksi. Sivuston tekniikkakaan ei ollut nykyaikainen. Kun Tomi ja Ulla ottivat asian puheeksi, oli helppo lähteä mukaan yhteistyöhön verkkosivujen uudistamiseen, kun tiesin tekijät tunnollisiksi ja luotettavaksi jo olemassa olevan yhteistyön kautta. Merkittävää oli saada myös sivusto toimimaan luotettavasti.”

Kuuki teki verkkosivu-­uudistuksen

Kuuki teki verkkosivu-uudistuksen reilussa kuukaudessa vuoden 2018 alussa. Kuukissa laadittiin verkkosivustolle uusi rakennesuunnitelma. Timo suunnitteli sivuston visuaalisen ilmeen ja rakensi sivuston WordPress-julkaisualustalle. Uudella sivustolla asiakkaiden on mahdollista ilmoittautua koulutuksiin, ja Euroaccount julkaisee itse sisältöjä sivuilleen. Verkkosivustolle saapuva asiakas saa helposti yhteyden chatin tai lomakkeen kautta.

Tulokset: Sivuston liikenne kasvoi

”Sivuilla on selvästi enemmän liikennettä kuin aiemmin. Sivuista on tullut pelkästään positiivista palautetta, että nyt ne ovat meidän näköisemme. Ne kertovat ajatusmaailmastamme ja ideologiastamme. Verkkosivu-uudistus osui hyvään saumaan, sillä verkkosivujen uusi ilme sinetöi yhden yrityksen tilitoimiston vaihdon.”

Yhteistyön eteneminen – ”Olen suositellut Kuukia”

”Voimme itse päivittää sisältöä sivuillemme, mutta arvostan välitöntä yhteistyötä Kuukin kanssa. Jos kaipaamme apua jossain teknisessä asiassa, voin ottaa yhteyttä ja saan aina apua. Kuukilaisten toiminta vastaa meidän arvomaailmaamme. Verkkosivu-uudistuksen jälkeen meiltä on kyselty verkkosivujen tekijää, ja olen suositellut joka kerta Kuukia.”

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä