Liidien hankinta

Liidejä ja kauppaa myynnin vauhdittamiseksi

Monipuolista ja tehokasta liidien hankintaa! Yhdistämme perinteisen myynnin kuten soittokampanjat ja postisuorat digitaalisen markkinoinnin kanssa tuloksia tuottavaksi kokonaisuudeksi.

kaupallista keskustelua bisnesihmisten kesken ja liidien hankintaa

Perinteistä myyntityötä yhdistettynä markkinoinnin keinoihin

Tarjoamme kattavia liidien hankintapalveluita, jotka yhdistävät perinteisen soittokampanjoinnin tehon ja digitaalisen markkinoinnin innovatiivisuuden. Tavoitteenamme on auttaa yritystäsi kasvamaan ja tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat tehokkaasti ja tarkasti.

Telemarkkinointi tehostamaan myynnin työtä

Meiltä saat räätälöidyt B2B-soittokampanjat, joiden erinomaisuus piilee osaajiemme vuosien kokemuksessa B2B-puolen liidihankinnasta ja kohderyhmäymmärryksessä.
Valitsemme toimialaan ja toimeksiannon sisältöön parhaat soittajat, autamme soittokäsikirjoituksen tekemisessä, kartoitamme kohderyhmän ja voimme samalla päivittää olemassa olevat asiakasrekisterinne ajan tasalle. Kauttamme pääset käsiksi myös Alma Talent Päättäjät -tietokannan dataan. Kysy lisää!

Teemme yhteistyötä ammattisoittajien kanssa, joiden vuorovaikutustaitoon luotamme. Haluamme varmistaa korkealaatuiset liidit ja parhaan soittokampanjatuloksen. Hoidamme myös projektinhallinnan ja tulosten raportoinnin. Kysy lisää myös monikanavaisista keinoistamme myynnin edistämiseksi, jotta kampanjan teho saadaan maksimoitua.

Monikanavaiset liidihankintakampanjat

Otetaanko täydet tehot irti soittokampanjoinnista? Kauttamme saat myös monikanavaiset liidihankintakampanjat. Voimme hyödyntää telen tukena esimerkiksi sähköpostia, LinkedIniä tai perinteistä postisuoraa. Viesti menee perille tehokkaammin, kun tavoitamme samat päättäjät eri kanavissa sukunäköisillä kampanjaviesteillä.

Data ja kohderyhmäymmärrys ohjaavat liidinhankintakampanjoiden suunnitteluamme. Johdamme liidihankinnan projektiasi tiedolla, jotta varmistamme, että viestisi tavoittaa oikeat ihmiset oikealla hetkellä. Monikanavainen liidihankinta johtaa parempiin tuloksiin ja laadukkaampiin liideihin.

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Henkilöiden yhteystiedot
Yhteydenottolomake

Maaria Ritari

Key Account Manager
+358 40 521 7968
maaria.ritari@kuuki.fi

Maaria Ritari

Tiina Tervonen

Director – Business & Operations
+358 400 297 007
tiina.tervonen@kuuki.fi

Tiina Tervonen
Ota yhteyttä