Web & analytiikka

Toimivat verkkosivut kokeneelta tekijältä

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti digitaalisessa maailmassa.

Yrityksen kotisivut ja verkkokauppa kuntoon tai uuteen loistoon

Verkkosivut luovat mielikuvaa yrityksestäsi, esittelevät tuotteitasi ja aktivoivat ottamaan yhteyttä ja ostamaan silloinkin, kun yrityksesi on kiinni. Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut visuaalisesti ja teknisesti toimiviksi ja liiketoimintasi tavoitteiden mukaisiksi.

Verkkosivutoteutuksia avaimet käteen -periaatteella

Emme ole sidottuja mihinkään tiettyyn julkaisujärjestelmään tai toteutustapaan vaan valitsemme ratkaisun tapauskohtaisesti.

Verkkosivutoteutuksissamme otamme huomioon myös hakukoneoptimoinnin ja otamme kantaa mm. verkkosivujen rakenteeseen ja sivukohtaisiin avainsanoihin.

Sisällöntuotanto verkkosivuille, SEM ja SEO edellä

Sisällöntuotannon osalta annamme joko konsultointia tai tarvittaessa tuotamme avainsanakartan ja SEO-ystävälliset sisällöt sivustolle.

Teemme halutessasi sivuston julkaisun yhteyteen hakukonemarkkinoinnin lanseeraussuunnitelman.

Lue lisää hakukonemarkkinoinnista ja -optimoinnista

Verkkosivujen analytiikka

Verkkosivujen ja verkkokaupan analytiikka digiliiketoiminnan kehittämisen ytimessä

Analytiikka ei ole digitaalisessa liiketoiminnassa lisäominaisuus – se on strateginen työkalu päätöksenteon tueksi. Kertyneet datan avulla parannat jatkuvasti sitä, miten verkkosivusi tai verkkokauppasi muuntaa sivuvierailijat asiakkaiksi.

Verkkosivujen analytiikka ei ole vain sivukävijöiden seurantaa – se on investointi asiakasymmärrykseen ja liiketoimintasi kehittämiseen.

Datan avulla teet perusteltuja päätöksiä ja optimoit sivustosi entistä paremmin vastaamaan kohdeyleisösi tarpeita ja tehostat markkinointiasi.

Teemme luvuista ja analytiikasta helposti ymmärrettävää Looker Studio -raporttien avulla, katso malliraportti!

Analytiikkatyökalut digitaalisessa liiketoiminnassa

Käytämme pääsääntöisesti markkinajohtaja Googlen työkaluja kuten Google Tag Manageria, joka kerää ja lähettää sivustoltasi tietoa muille työkaluille.

Analytiikkatyökaluna toimivat yleensä Google Analytics, GA4 ja Google Search Console, mutta tarvittaessa voimme asentaa verkkosivukävijöiden seurantaan muitakin työkaluja. Olemme tarkkoja GDPR-yhteensopivuudesta, ja huolehdimme esimerkiksi sivustollesi asiaankuuluvan evästekyselyn.

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Henkilöiden yhteystiedot
Yhteydenottolomake

Tomi Kaitarinne

Director – Business & Technology, Founding Partner
+358 50 345 3874
tomi.kaitarinne@kuuki.fi

Web & analytiikka
Ota yhteyttä