Tekoälypalvelut

Strategista etumatkaa tekoälyn avulla

Tekoäly on tullut jäädäkseen – ota siitä hyöty irti

Olipa kyseessä sitten generatiivinen tekoäly tai sen muut muodot, AI eri muodoissaan on tullut jäädäkseen. Edelläkävijät ottavat tekoälyn käyttöön hyvissä ajoin ja miettivät sen käyttöä strategisesta näkökulmasta.

Seuraamme Kuukissa tekoälyn ja eri sovellusten kehitystä aktiivisesti, pohdimme jatkuvasti tapoja hyödyntää sovelluksia ja teemme myös omaa tekoälyä hyödyntävää sovelluskehitystä. Lisäksi konsultoimme ja koulutamme asiakkaitamme tekoälyteemojen tiimoilta. 

Tekoälypalveluitamme

Tekoälypalveluiden ja -koulutusten sisältö räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Alla muutamia esimerkkejä tekoälypalveluistamme. Kysy rohkeasti, miten tekoälyä voitaisiin hyödyntää yrityksenne liiketoiminnan kehittämisessä, myynnissä tai markkinoinnissa! 

  • Konsultointi ja strateginen sparrailu tekoälystä: miten yritys voisi ottaa tekoälyä systemaattisesti käyttöönsä ja saavuttaa kilpailuetua 
  • Tekoälysovellukset: Liiketoiminnan tarpeiden mukaan räätälöidyt tekoälysovellukset tehostamaan työtä ja prosesseja 
  • Tekoälykoulutukset ja -valmennukset: Koulutusta henkilökunnalle siitä, miten ja milloin hyödyntää tekoälyä erilaisten työtehtävien sujuvoittamiseksi. 
  • Visuaaliset tekoälypalvelut ja tehokäyttöä sisällöntuotannon tekoälytyökaluihin: Autamme tuomaan tehoa kirjoitukseen ja sisällöntuotantoprompteihin. Meiltä saat myös generatiiviset tekoälykuvitukset ja muut visuaaliset tekoälypalvelut

Varaa aika tapaamiselle

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Henkilöiden yhteystiedot
Yhteydenottolomake

Ville Rantanen

Commercial Director
+358 40 546 7497
ville.rantanen@kuuki.fi

Ville Rantanen

Tomi Kaitarinne

Director – Business & Technology, Founding Partner
+358 50 345 3874
tomi.kaitarinne@kuuki.fi

Tomi Kaitarinne
Ota yhteyttä