HubSpot

Luotettava ja selkeäsanainen HubSpot-kumppani 

Tarjoamamme HubSpot-palvelut

Olemme luotettava HubSpot-kumppani – kauttamme saat käyttöösi tehokkaan markkinoinnin automaatiojärjestelmän sekä kaiken siihen liittyvän tuen käyttöönotosta sisällöntuotantoon, ostopolkujen suunnittelusta oikean yleisön tavoittamiseen sekä liikenteen ajamiseen sivustollesi.

Avullamme toteutat tehokkaan liidikoneen sivustollesi. Fiksusti toteutettu HubSpot-koneisto tavoittaa liiketoiminnallesi juuri oikean yleisön, vahvistaa yrityksesi asiantuntijaroolia toimialallanne, kasvattaa myyntiä sekä toimii asiakaspalvelun jatkeena.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää markkinoinnin automaatiosta!

Meiltä saat:

  • Eri HubSpot-ratkaisujen käyttöönoton ja integraatiot
  • Markkinointistrategian, joka ottaa huomioon HubSpotin
  • Inbound-kampanjoinnin ja muut kampanjat
  • Markkinoinnin automaatiopolut
  • Jatkuvan HubSpot-tuen ja ylläpidon
  • HubSpot-sisällöntuotannon ja -verkkosivut
  • HubSpot-koulutusta henkilökunnallesi

Käyttöönotto ja integraatiot hoidettuna puolestasi

HubSpotin käyttöönotto vaatii teknistä osaamista, jotta kaikki tarvitsemasi tieto saadaan tuotua käyttöösi alustalle. Autamme siirtämään jo olemassa olevan tiedon HubSpotiin ja yhdistämään järjestelmät niin, että kaikki data tallentuu HubSpotiin. Koulutamme henkilökuntasi, niin HubSpotin käyttö onnistuu teiltä myös vastaisuudessa.

Monipuoliset HubSpot-työkalut jokaisen yrityksen tarpeisiin

HubSpot tarjoaa monenlaisia työkaluja, joista hyötyvät kaikenkokoiset yritykset toimialaan katsomatta. Kaikkia työkaluja yhdistää HubSpotin intuitiivinen käyttöliittymä sekä SmartCRM-asiakkuudenhallintajärjestelmän toiminnallisuudet, jotka helpottavat työskentelyä asiakkuuksien parissa.

Varaa aika tapaamiselle

HubSpot Marketing Implementation

Marketing Hub on markkinoinnin automaatiotyökalu, jossa suunnittelet kätevästi inbound-kampanjat eri kanaviin ja tarkastelet markkinoinnin analytiikkaa.

HubSpot Marketing Hub -markkinoinnin automaatiotyökalulla saat tarkkaa dataa markkinoinnin toimenpiteiden tuloksista sekä kehityksestä ja johdat markkinointia tiedolla, et mutulla.

HubSpot Sales Implementation

Sales Hub on myynnin työkalu, jonka avulla tehostat myyntiprosessiasi sen kaikissa vaiheissa aina ensimmäisestä sivustovierailusta tarjousvaiheeseen.

HubSpot Sales Hub -myynnin työkalun avulla pystyt hallitsemaan asiakkuuksia kätevästi yhdessä paikassa. Kun kaikki data on keskitetty, pystyt antamaan asiakkaillesi saumattoman asiakaskokemuksen.

Expert HubSpot CRM Onboarding Services: Trust Our Team

Service Hub on asiakaspalvelun työkalu, jossa pystyt käsittelemään asiakkaidesi yhteydenottoja tehokkaasti ja siten rakentamaan erinomaista asiakaskokemusta.

HubSpot Service Hub -asiakaspalvelutyökalun avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi organisoidusti ja ratkaisemaan heidän ongelmiaan entistä tehokkaamin.

 

Content Hub on sisällönhallinnan työkalu, jonka avulla luot ja päivität helposti sisältöjä ja integroit ne verkkosivuillesi.

HubSpot Content Hub -sisällönhallintatyökalun avulla pystyt helposti lisäämään sykähdyttäviä videoita ja muita puhuttelevia sisältöjä verkkosivuillesi sekä luomaan vakuuttavia laskeutumissivuja.

Empower your business with HubSpot | ClickRay - RevOps & HubSpot Partner

Operations Hub on tietojenhallinnan työkalu, jolla voit integroida ja hallita asiakasdataasi tehokkaasti ja pitää huolen, että se on aina ajantasaista palvelusta toiseen.

HubSpot Operations Hub -tiedonhallintatyökalun avulla pystyt helposti seuraamaan ja analysoimaan asiakkuuksiin liittyvää dataa.

Commerce Hub on tehokas ja helppokäyttöinen laskutustyökalu, jonka avulla hoidat maksuliikenteen ja tarjousten tekemisen helposti.

HubSpot Commerce Hub on työkalu maksuliikenteen käsittelyyn, jonka avulla pystyt luomaan laskut ja keräämään maksut helposti yhdellä alustalla.
Ota yhteyttä