Somestrategia

Sosiaalisen median strategia tulosten ja tavoitteiden tuottamiseksi

Somestrategiapalvelumme auttaa hyödyntämään sosiaalisen median kanavat brändillesi parhaalla tavalla! Keskitymme luomaan räätälöityjä strategioita, jotka vastaavat brändisi tavoitteita ja puhuttelevat kohdeyleisöäsi.

Minkä sosiaalisen median kanavan valitsen yritykseni verkkonäkyvyyden kehittämiseen ja mainontaan?

On tärkeää ymmärtää, että kaikki sosiaalisen median kanavat eivät ole kaikille toimialoille tai yrityksille. Ei kannata perustaa yritykselle Facebook-sivua vain sen takia, että ”kaikki muutkin ovat siellä”. Me autamme valitsemaan yrityksesi liiketoiminnalle parhaat kanavat näkyä somessa.

Kerromme myös reilusti, jos mielestämme yrityksesi ei kannata mennä someen ollenkaan vaan pysyä perinteisessä printissä, jos sitä kautta tavoitat potentiaaliset asiakkaasi. Emme myy sosiaalisen median kanavien ylläpitoa tai somemainontaa vain myymisen vuoksi.

Somestrategia: Suunnittele, Toteuta, Vaikuta

Somestrategiassa määritellään yrityksen tavoitteet per somekanava, tone of voice ja ketä puhutellaan (kohdeyleisö), minkälaista sisältöä jaetaan kanavissa ja mikä kanavien tavoite on.

Avullamme seuraat myös sometekemisen tuloksia ja optimoit strategiaa reaaliajassa parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi. Kumppanina tuemme brändisi kasvua ja tunnettuutta sosiaalisessa mediassa tehokkaasti ja tavoitteellisesti.

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Henkilöiden yhteystiedot
Yhteydenottolomake

Ulla Ristkari-Ryynänen

CMO, Founding Partner
+358 40 172 2665
ulla.ristkari@kuuki.fi

Somestrategia
Ota yhteyttä