Julkisten ja hyvinvointialojen liitto

JHL:n vaalilehden kuvitus

Kuuki suunnitteli ja toteutti JHL:n vaalilehden kansikuvan. Kuvituksessa haluttiin tuoda esille liiton jäsenistön laajaa kirjoa iskevästi ja tunteisiin vetoavasti. Katso video kuvituksen syntyprosessista!

JHL (Julkisten ja hyvinvointialojen liitto) on Suomen suurin hyvinvointialojen ammattiliitto. Liiton vuonna 2022 järjestettyjen vaalien alla jäseniä kannustettiin tuomaan oma äänensä kuuluviin kampanjateemalla ”Sano se ääneen – Reilut työehdot kuuluvat kaikille!” Kuuki suunnitteli ja toteutti vaalilehti Äänen kansikuvan. Kuvituksessa haluttiin tuoda esille liiton jäsenistön laajaa ammattinimikkeiden kirjoa sekä sitä, kuinka kaikki voivat vaikuttaa tulevaisuuden työoloihin antamalla oman äänensä kuulua.

Valmiista kuvasta pyrittiin saamaan paitsi iskevä ja tunteisiin vetoava myös samalla rento sekä liiton värimaailmaa tukeva. Inspiraatiota kuvitukseen otettiin vanhoista elokuva- ja TV-julisteista. Valmiita hahmoja hyödynnettiin painetun lehden lisäksi myös verkkosivuilla ja bannerimainonnassa.

Kuvitus toteutettiin Procreate-ohjelmistolla ja viimeisteltiin Adobe Photoshopissa. Katso kuvituksen syntyprosessi alla olevasta videosta!

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Henkilöiden yhteystiedot

Jaakko Seppälä

Creative Director, Partner
+358 50 412 4065
jaakko.seppala@kuuki.fi

Jaakko Seppälä
Ota yhteyttä