JHL:n vaalilehden kuvitus

Kuuki suunnitteli ja toteutti JHL:n vaalilehden kansikuvan. Kuvituksessa haluttiin tuoda esille liiton jäsenistön laajaa kirjoa iskevästi ja tunteisiin vetoavasti. Katso video kuvituksen syntyprosessista!

JHL (Julkisten ja hyvinvointialojen liitto) on Suomen suurin hyvinvointialojen ammattiliitto. Liiton vuonna 2022 järjestettyjen vaalien alla jäseniä kannustettiin tuomaan oma äänensä kuuluviin kampanjateemalla ”Sano se ääneen – Reilut työehdot kuuluvat kaikille!” Kuuki suunnitteli ja toteutti vaalilehti Äänen kansikuvan. Kuvituksessa haluttiin tuoda esille liiton jäsenistön laajaa ammattinimikkeiden kirjoa sekä sitä, kuinka kaikki voivat vaikuttaa tulevaisuuden työoloihin antamalla oman äänensä kuulua.

Valmiista kuvasta pyrittiin saamaan paitsi iskevä ja tunteisiin vetoava myös samalla rento sekä liiton värimaailmaa tukeva. Inspiraatiota kuvitukseen otettiin vanhoista elokuva- ja TV-julisteista. Valmiita hahmoja hyödynnettiin painetun lehden lisäksi myös verkkosivuilla ja bannerimainonnassa.

Kuvitus toteutettiin Procreate-ohjelmistolla ja viimeisteltiin Adobe Photoshopissa. Katso kuvituksen syntyprosessi alla olevasta videosta!

Ota yhteyttä

Jaakko Seppälä

Creative Director, Partner
+358 50 412 4065
jaakko.seppala@kuuki.fi

Visuaalisen suunnittelun ja tuotannon asiantuntija. Pitkän mainostoimistouran aikana Jaakko on toteuttanut kaikkea yritysilmeistä brändin jalkauttamisiin ja opastuskonsepteista kuvituksiin, samalla oppien, että tässä työssä ei pärjää pelkällä piirustustaidolla. Suunnittelijan työ voi alkaa vasta kun asiakkaan tarve on ymmärretty, ja niin hauskaa kuin työn luova puoli onkin, yhtä tärkeitä ovat tarkkuus, organisointikyky ja aikatauluissa pysyminen.

Ota yhteyttä