Iisak Vataja

Digital Strategist, Partner
Marketing +358 40 590 1720
iisak.vataja@kuuki.fi
LinkedIn

Teen, enkä tuherra

Olen viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija, jolla on taito kertoa tarina erottuvasti. Tuotan kekseliäitä markkinoinnin ratkaisuja ja halutuille yleisöille kohdennettua monikanavaista viestintää. Hallitsen sosiaalisen ja perinteisen median kanavat sekä tunnen orgaanisen että maksetun mainonnan mahdollisuudet. Hälyä on paljon, joten huomatuksi tuleminen vaatii muutakin kuin kovaa ääntä.

Hyvä pöhinä ja kauniit korulauseet pitää lunastaa teoilla. Tuloksellisen viestinnän tae on mielestäni tarpeiden tunnistaminen ja yhdessä jaetut selkeät tavoitteet. Osaamistani tukevat viestinnän opinnot Jyväskylän yliopistossa, mutta tärkeimmät opit olen kartuttanut monipuolisen työkokemuksen kautta. Kun tarttuu toimeen epäluuloitta ja uskaltaa kysyä oikeat kysymykset, ei sormi mene suuhun. 

Suorapuheinen markkinoinnin asiantuntija ei työssään mutuile

Työskentely luovassa ja ratkaisuihin pyrkivässä toimistossa on parhaimmillaan sopivasti haastavaa ja opettavaista. Vaikka epämukavuusalueelle meneminen lienee muodikasta, asiakkaan rahoilla en harjoittele tai mutuile. Avoimuudella, rehellisyydellä ja lahtelaisella huumorintajulla tapahtuu uskoakseni hyviä asioita.

Työni tuo arvoa asiakkaille ja mahdollistaa itselleni mielekkään vapaa-ajan. Kun kynä tippuu ja kone menee kiinni, viihdyn paita märkänä ja lenkkarit jalassa tai haastan itseäni keittiössä.

Kirjoitukset henkilöltä Iisak Vataja

“Onhan se kiva, kun media alkaa kiinnostua” – Kuukin sponsoriurheilija Heta Hirvosella kiireinen kisakalenteri