Webinaarit

Järjestämme webinaareja ajankohtaisista ja kiinnostavista (digi)markkinoinnin ja verkkosivukehityksen aiheista. Kuukin asiantuntijat käsittelevät webinaareissa verkkomarkkinoinnin trendejä tai pureutuvat käytännönläheisesti esimerkiksi mainostyökalujen käyttöön. Järjestämme webinaareja sekä maksuttomasti että pienillä osallistumismaksuilla. Lisää osaamista kätevästi webinaarissa verkkokoulutuksen kautta Webinaarikoulutukset ja -esitykset ovat kätevä tapa kouluttautua työpäivän lomassa. Voit myös ilmoittautua webinaariin ja kuunnella äänitteen myöhemmin, kun sinulle sopii. Webinaariin […]

Järjestämme webinaareja ajankohtaisista ja kiinnostavista (digi)markkinoinnin ja verkkosivukehityksen aiheista. Kuukin asiantuntijat käsittelevät webinaareissa verkkomarkkinoinnin trendejä tai pureutuvat käytännönläheisesti esimerkiksi mainostyökalujen käyttöön. Järjestämme webinaareja sekä maksuttomasti että pienillä osallistumismaksuilla.

Lisää osaamista kätevästi webinaarissa verkkokoulutuksen kautta

Webinaarikoulutukset ja -esitykset ovat kätevä tapa kouluttautua työpäivän lomassa. Voit myös ilmoittautua webinaariin ja kuunnella äänitteen myöhemmin, kun sinulle sopii.

Webinaariin osallistuminen ei vaadi erityisiä laitteita tai ohjelmistoja. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin, jonka kautta voit osallistua webinaariin oman koneen, kannettavan tai mobiililaitteen välityksellä – töistä tai kotitoimistolta.

Tulevat webinaarit:

Ei webinaareja kalenterissa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ulla Ristkari-Ryynänen

Director – Business, ­Communications & Marketing
+358 40 172 2665
ulla.ristkari@kuuki.fi