Tiina Tervonen

Director – Business & Operations
Marketing +358 400 297 007
tiina.tervonen@kuuki.fi

Markkinnoinnin sekatyöläinen

Olen kerännyt markkinoinnin kokemukseni yli 20 vuoden ajan ICT-alan eri yrityksistä ja tehtävistä. Niinpä uskallan tituleerata itseäni markkinoinnin sekatyöläiseksi. Paneudun asiakkaan tilanteeseen, jotta ymmärrän kokonaisuuden ja pystyn ehdottamaan ratkaisuja, jotka sopivat asiakkaan tilanteeseen. Asioiden hyödyntäminen ja tekeminen monikanavaisesti antaa tekemiselle enemmän voimaa ja lisää näkyvyyttä.

Intohimoni on erilaisten asioiden kehittäminen, mikä yleensä saa kipinän asiakkaiden kanssa käydyistä keskusteluista. Digitalisaatio tarjoaa koko ajan uusia mahdollisuuksia myös markkinointiin. Niitä mekin jatkuvasti tutkimme ja poimimme toimivimmat omiin palveluihimme asiakkaidemme hyödyksi.

Elämä on yhtä oppimista ja kehittymistä

Tiimin jäsenenä tehtävänäni on antaa osaamiseni muiden käyttöön ja auttaa sekä tukea siellä, missä tarvetta on. Huumori on yksi dynaamisen tiimin kasvualustoista. Ja sitä yritän viljellä sopivassa määrin.

Elämä on yhtä oppimista, sanotaan. Siksi haastan ja kehitän itseäni opiskelemalla työn ohella – välillä hammasta purren, välillä iloiten saavutuksista. Muutoin vapaa-aikani kuluu sosiaalisesti – perheen ja ystävien parissa elämästä nauttien.