Satu Huuhka

Digital Producer, Partner
Marketing +358 44 760 5225
satu.huuhka@kuuki.fi
LinkedIn

Utelias markkinointiviestinnän tekijä

Uteliaisuus ja kiinnostus uuden oppimiseen on tuonut eteeni monipuolisesti tehtäviä markkinointiviestinnän parissa, niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Motivaatio työssä rakentuu jatkuvan uuden oppimisen äärellä – elämän tarkoitus on jatkuva kehittyminen.

Olen kartuttanut ison osan osaamisestani IT-alan yritysten markkinointiviestinnän kehittäjänä ja toteuttajana. Laajempaa näkökulmaa ja osaamista on tuonut tehtävät vapaaehtoistöiden parissa mm. useiden yhdistysten hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajan tehtävissä, kulttuuritapahtumien tuottajana sekä elokuva-alalla niin kameran edessä kuin takanakin toimiessa.

Monipuolista osaamista ja -tekemistä – myös vapaa-ajalla

Työpäiväni Kuukissa kuluvat pääosin digitaalisten kampanjoiden pyörittämisen, mainosmateriaalien suunnittelun sekä “kädet savessa” tekemisen parissa. Kuukissa harvoin on kahta täysin samanlaista päivää.

Lataan akkujani esimerkiksi kirjaa lukien tai podcastia kuulokkeista kuunnellen, joen rannalla kävellen tai jonkun piristävän harrastuksen parissa – joka voi olla oikeastaan mitä vain aina musiikkihommista lautapeli-iltaan tai klovneriakurssiin.