Sanna Ruotanen

Content Strategist
Marketing +358 44 586 1199
sanna.ruotanen@kuuki.fi

Kehittämisestä syttyvä markkinoinnin konkari

Olen tuloshakuinen markkinoinnin konkari, joka syttyy kehittämisestä ja kehittymisestä. Olen päässyt työurani aikana puhuttelemaan tuloksekkaasti monenlaisia kohderyhmiä markkinoinnin keinoin niin mediamyynnin kuin mainostajankin rooleissa, tämän ansiosta myös näkemys markkinoinnin kentästä ja keinoista on laaja. Strategisen suunnittelun ohella erityisesti sisältömarkkinointi on vahvuuteni ja tuotan puhuttelevia sisältöjä ketterästi eri kanaviin.

Sekä iso kuva että yksityiskohdat hallussa

Markkinoinnissa on mielestäni erityisen tärkeää pitää huolta siitä, että viestit on suunniteltu asiakkaan ostopolku huomioiden. Asiakaskokemuksen kehittäminen on tärkeä kilpailuetu, siihen kannattaa mielestäni markkinoinnissa panostaa. Iso kuva ohjaa tekemistäni, mutta myös merkitykselliset yksityiskohdat tulevat huomioiduksi.

Markkinoinnin ohella minulla on runsaasti kokemusta erilaisten projektien vetämisestä, joten langat pysyvät hyvin hanskassa yllättävissäkin tilanteissa. Erilaisten sidosryhmien kanssa työskentely on lähellä sydäntä.

Vapaa-ajalla minut löytää usein salilta, lenkiltä tai penkkiurheilemasta. Olen tehnyt vapaaehtoistyötä FC Lahden kotiotteluissa yli 20 vuotta.