Laura Turakainen

Digital Producer
Marketing +358 44 357 0896
laura.turakainen@kuuki.fi

Tehokas koordinoija muuttuvassa digimarkkinoinnin maailmassa

Muutama vuosi sitten suoritetut markkinoinnin opinnot ammattikorkeakoulussa antavat yhdessä tähän asti kerrytetyn työkokemuksen kanssa pohjan nykyiselle osaamiselleni. Aiempi B2B-markkinoinnin parissa työskentely metsäteollisuudessa lisäsi ymmärrystä niin markkinoinnin lainalaisuuksista kuin myös ”pöydän toisella puolella istumisesta”.

Monipuolista kanavaosaamista ja sisällöntuotantoa

Eri sosiaalisen median kanavat sekä niin visuaalinen kuin kirjallinen sisällöntuotanto ovat vahvinta osaamistani. Lisäksi kokemusta on kertynyt myös tapahtumatuotannosta sekä live- että online-tapahtumien parissa. Halu uuden oppimiseen ja ammattitaitoni kehittämiseen digitaalisen markkinoinnin parissa on kova, ja sitä myös tapahtuu Kuukissa joka päivä. Tärkeintä on, että jos jotain ei vielä tiedä, siitä otetaan selvää. Digimarkkinoinnissa kaikkein kiinnostavinta on sen tarjoamat jatkuvasti kehittyvät mahdollisuudet ja uudet kanavat.

Töiden vastapainoksi minut löytää salilta, kavereiden kanssa erilaisten aktiviteettien parissa tai kuulokkeet korvilla milloin mitäkin kuunnellen – YleX Aamun lähetyksistä vain harva menee ohi.