Jaakko Seppälä

Creative Director, Partner
Visuals +358 50 412 4065
jaakko.seppala@kuuki.fi

Olen visuaalisen suunnittelun ja tuotannon asiantuntija.  Pitkän mainostoimistourani aikana olen tehnyt kaikkea yritysilmeistä brändin jalkauttamisiin ja opastuskonsepteista kuvituksiin, ja oppinut, että tässä työssä ei pärjää pelkällä piirustustaidolla. Suunnittelijan työ voi alkaa vasta kun asiakkaan tarve on ymmärretty, ja niin hauskaa kuin työn luova puoli onkin, yhtä tärkeitä ovat tarkkuus, organisointikyky ja aikatauluissa pysyminen.

Projekti on valmis vasta kun se on julkaistu

Markkinoinnin maailma muuttuu alati ja työssämme on olennaista ymmärtää eri medioiden reunaehdot. Kuuki Visuals toimittaa materiaaleja niin printtiin kuin digiin. Hyppysistämme lähtee seinän kokoisia stillejä, ja yhtä lailla voit uskoa tehtäväksemme animaatioiden hahmografiikat.

Pidän huolen, että voit hyvillä mielin antaa hallittavaksemme niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet, ja että lopputulos tukee brändiäsi. Yhteinen projekti on valmis vasta kun olemme molemmat siihen tyytyväisiä ja sen voi julkaista.

Monimutkaiset viestit yksinkertaisiksi ja näyttäviksi kokonaisuuksiksi

Erikoisalaani on viestien kiteyttäminen. Oikeanlaisella lähestymiskulmalla monimutkaisetkin konseptit muuntuvat helpommin nieltävään muotoon. Oli aseenamme sitten kuvitukset, sloganit tai vaikkapa animaatiot, pyrimme aina löytämään keinon, joka parhaiten auttaa vastaanottajaa ymmärtämään viestisi.

Alallamme yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Nautin tästä vaihtelevuudesta ja olen kotonani monipuolisten tehtävien edessä. Oma erityisosaaminen pääsee loistamaan tiimin kanssa: joukossa luovuus tiivistyy.

Erikoisosaamisenani mainittakoon sarjakuvat ja kuvittaminen. Olen käsikirjoittanut ja piirtänyt harrastuksenani sarjakuvia niin kauan kuin muistan, ja hymy nousee huulille aina kun saan hyödyntää työssäni myös tätä osaamistani. Vapaa-ajalla saatat nähdä minut myös erilaisia palloja viskellen, oli kyseessä sitten koripallo tai petanquekuula.

 

Kirjoitukset henkilöltä Jaakko Seppälä

Automatisoitua luovuutta – Tekoälyn hyödyntäminen kuvituksissa