Haemme web-kehittäjää harjoitteluun

Haluatko hypätä nopeasti kasvavan, lahtelaisen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin yrityksen matkaan? Etsimme joukkoomme web-kehittäjän alkua, joka on tehnyt aikaisempaa tuttavuutta sisällönhallintajärjestelmiin ja verkkokauppa-alustoihin.

Työnkuva:

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista harjoittelupaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään kiinnostavien asiakasprojektien parissa.

Päivittäisissä tehtävissäsi pääset:

  • rakentamaan verkkosivustoja
  • määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkosivustojen dynaamisia komponentteja
  • kehittämään jo olemassa olevia palveluita ja komponentteja
  • ratkomaan ongelmatilanteita verkkoympäristössä yhdessä työpaikkaohjaajan kanssa.

Web-kehittäjäharjoittelussa olet päivittäin tekemisissä seuraavien teknologioiden kanssa:

  • HTML
  • CSS
  • PHP
  • JavaScript.

Aikaisempi kokemus näistä teknologioista katsotaan eduksesi.

Odotamme:

Toivomme, että seuraat alan kehitystä aktiivisesti ja osaat ehdottaa uusien teknologioiden soveltamista käytännön asiakasprojekteihin. Verkkosivustojen responsiivisuus ja käyttö mobiililaitteissa ovat sinulle arkipäivää.

Työskentelet omatoimisesti ja otat mielelläsi vastuuta, mutta toimit tehokkaasti myös osana tiimiä. Pyydät ja saat apua – opit myös virheistäsi, sillä laadukas lopputulos on sinulle tärkeää.
Työskentelemme toimistolla suomeksi, mutta sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Sanavalmius ja huumorintaju ovat myös plussaa.

Tarjoamme:

Työskentelet toimistollamme Lahden keskustassa ja pääset osaksi luovaa ja positiivista ammattityöyhteisöä. Teemme töitä intohimoisesti, mutta menestyksemme takana on myös se, että osaamme pitää hauskaa yhdessä sekä palkita itsemme. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta pitää osata kysyä – kuukilaiset auttavat toisiaan aina kohti yhteisiä tavoitteita.

Harjoittelujakson jälkeen tavoitteenamme on tarjota vakituista työpaikkaa työharjoittelijalle.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla 1–2 tulevalle ammattilaiselle. Täytämme harjoittelupaikan heti, kun sopiva ehdokas löytyy.

Meistä:

Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio.

Ensimmäisenä tilikautena liikevaihtomme oli yli puoli miljoonaa. Työllistämme tällä hetkellä neljä ammattilaista täysipäiväisesti. Jokaisella meistä on noin 10 vuoden kokemus B2B- ja B2C-markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta monikanavaisissa toimintaympäristöissä.
Tavoittelemme vuonna 2019 kasvua niin työntekijöiden kuin liikevaihdon osalta.

Tutustu Kuukiin tarkemmin

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen: tomi.kaitarinne@kuuki.fi. Lisätietoja voit myös kysellä Tomilta numerosta 050 345 3874. Harjoittelujakson ajankohta ja kesto neuvoteltavissa.

Ota yhteyttä