Etsimme freelancer After Effects -animaattoria

Toimeksiannot / projektit

Etsimme freelancer-työsuhteeseen After Effects -animaattoria. Toimeksiannot ovat enimmäkseen kaupallisten yritysten explainer- ja ohjeanimaatioita esimerkiksi markkinointilanseerauksiin tai tuoteominaisuuksien esittelyyn.

Projektit tulevat toimeksiantona Kuukilta: valmiiksi myyty työ, briefaus asiakkaaseen ja projektiin, toimeksiannot kohtuullisilla deadlineilla ja selkeästi briefattuina.

Projektit vaihtelevat kokonaisen animaation tuotannosta hahmoassetin animointiin. Kuukilta toimitetaan valmis käsikirjoitus ja storyboard sekä asiakkaan ilmeellä luodut assetit.

Odotamme yhteistyökumppanilta kokemusta animoinnista, projektityöskentelystä sekä visuaalista silmää. Animaatiot sisältävät usein myös animoitavia hahmoja, joten hahmoanimointikokemus katsotaan eduksi (esim. DUIK tai RubberHose).

Viestintäkanavana Slack tai MS Teams ja sähköposti.

Tarjoamme

Toimeksiantoprojekteja tulee tasaisella syklillä.

Kauttamme pääset kasvattamaan omaa bisnesverkostoasi ja halutessasi freelancer-yhteistyön edetessä onnistuneesti, voimme keskustella myös työsuhteesta. Kuuki on 30 oman alansa asiantuntijan organisaatio. Tarjoamme monipuolisia palveluita mainontaan ja markkinointiin, visuaalisiin toteutuksiin sekä ohjelmistokehitykseen.

Teet yhteistyötä pääasiassa Kuuki Visuals -yksikön asiantuntijoiden kanssa, mutta asiakastyöt ja -kokonaisuudet voivat olla koko Kuukin kattavia.

Meistä

Kuuki Marketing Lab oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio. Kuuki lanseerasi huhtikuussa 2021 liiketoimintapalvelun Kuuki Techin. Vuoden 2022 alussa Kuuki Visuals aloitti toimintansa. Tänä päivänä Kuuki työllistää 30 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 2,7 Me. Kuuki on Great Place to Work -sertifioinnin™ saanut organisaatio ja yksi Suomen parhaista työpaikoista. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Lue Kuukin koko tarina.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen, työnäytteitä tai linkin portfolioon ja tuntihinnan osoitteeseen: matti.laakso@kuuki.fi. 

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse:

Matti Laakso
Production Director, Partner
matti.laakso@kuuki.fi

Ota yhteyttä