Olemme Great Place to Work – sertifioitu työpaikka!

Meille on myönnetty Great Place To Work -sertifiointi, joka on osoitus hyvän työpaikan rakentamisesta ja erinomaisesta työntekijäkokemuksesta.

Great Place to Workä -kyselytutkimus toteutettiin tammikuussa kuukilaisille anonyymilla Trust Index © -henkilöstötutkimuksella. Sertifiointi perustuu työntekijöidemme aitoihin kokemuksiin Kuukista työpaikkana. Kiitos tästä tunnustuksesta kuuluu siis kuukilaisille! 

Great Place to Workä, tutkii työntekijäkokemusta ja auttaa organisaatiota tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehityskohteensa. He tutkivat vuosittain yli 10 000 organisaatiota kansainvälisesti ja kyselyyn vastaa vuosittain yli 10 miljoonaa työntekijää. Great Place to Work -sertifiointiä on globaali ja kansainvälisesti hyvin arvostettu tunnus. 

Kuukissa on aina ollut hyvä tiimihenki ja tiivis työyhteisö. Meillä työnantajan näkökulmasta on myös aktiivinen halu kehittää työyhteisöä ja -kulttuuria niin, että meillä viihdytään. Etätyöaika on tuonut omat haasteensa työarkeen ja halusimme toteuttaa Trust Index © -henkilöstötutkimuksen, jotta mahdolliset kehityskohdat nousivat varmasti esiin. Kyselyn avulla saimme tiedon siitä, mitkä asiat meillä ovat hyvin ja minkä parissa meillä on tekemistä.

– Ulla Ristkari-Ryynänen, CMO, Founding Partner ja Kuukin HR-vastaava

Kuukin vahvuudet työpaikkana

Kyselytutkimus vahvisti mutu-kokemusta ja Kuukin vahvuudet työpaikkana ovat henkilöstön mielestä erityisesti henkilöstön tasa-arvoisessa kohtelussa, työyhteisön yhteishengessä ja tiimityöskentelyssä.

Lisäksi kuukilaiset arvostavat, että yritys tukee yksilöiden oman osaamisen kehittämistä, yrityksen johto toimii suoraselkäisesti ja yrityksen arvojen mukaan sekä kollegiaalinen toisen arvostaminen ja yrityksen puolelta palkitseminen on hyvällä tasolla.

Kuukin arvoissa ja missiossa nostetaankin esiin, kuinka Kuuki haluaa olla asiakkailleen enemmän kuin pelkkä (digi)markkinointitoimisto ja työntekijöilleen enemmän kuin pelkkä työpaikka.

Kasvatamme työyhteisössämme lupaavista tekijöistä uskottavia ammattilaisia ja tuotamme asiakkaillemme toimivia ratkaisuja, jotka auttavat kumppaniemme bisnestä kasvamaan. Liiketoimintamme ydinajatus onkin, että asiakkaidemme ja kuukilaisten menestyessä, myös Kuuki menestyy.

Ota yhteyttä