Google tarjoaa 400 € mainosrahaa uusille hakukonemainostajille – hyödynnä etu!

Miksi mainostaa Googlessa?

Googlen hakukoneessa ja mainosverkostoissa mainostamisessa on monta hyvää puolta:

 1. Laaja näkyvyys: Google on yksi maailman suurimmista hakukoneista, ja sillä on valtava käyttäjäkunta. Mainostamalla Googlessa tavoitat laajan yleisön.
 2. Tarkka kohdentaminen: Voit kohdentaa mainoksesi tarkasti niille ihmisille, jotka etsivät tietoa tai tuotteita, jotka liittyvät liiketoimintaasi.
 3. Maksat vain tuloksista: Google Ads toimii CPC-mallilla, joten maksat vain, kun joku todella klikkaa mainostasi. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan mainosmuodon.
 4. Mittaus ja seuranta: Voit seurata reaaliajassa sitä, miten mainonta suoriutuu ja tehdä muutoksia kampanjoihisi tarpeen mukaan – tämä mahdollistaa jatkuvan optimoinnin.
 5. Nopea näkyvyys: Mainonta Google Adsissa voi tuottaa nopeita tuloksia ja näkyvyyttä verkkosivullesi tai yrityksellesi heti kampanjan käynnistämisen jälkeen. Ei raskaita ostoprosesseja tai montaa välikättä, parhaimmillaan mainonta näkyy muutamassa minuutissa kampanjan käynnistyksen jälkeen!
 6. Kilpailuedun saaminen: Monet kilpailijasi mainostavat jo Google Adsissa. Jos et ole mukana, saatat menettää potentiaalisia asiakkaita kilpailijoillesi.

Mainostaminen Googlessa antaa mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja kohdentaa mainontaa tehokkaasti. Ja mikä parasta, maksat vain tuloksista.

Google-mainonta on tehokas tapa lisätä näkyvyyttä ja houkutella potentiaalisia asiakkaita verkkopalveluun tai kasvattaa liiketoimintaa. Se tukee myös luonnollista löydettävyyttä ja sen kehittämistä.Haluan mainostaa Googlessa – mistä aloittaa?

Google-mainonnan aloittaminen on helppoa ja nopeaa. Voimme olla avuksi mainostilin käyttöönotossa, mainonnan suunnittelussa ja käynnistämisessä. Yksinkertaisuudessaan Google-mainonnan käynnistämiseen tarvitset seuraavat asiat:

 • Todennettu Google Ads -tili, jossa on aktiivinen maksuprofiili (Shopping-mainontaa varten tarvitset myös kauppiasportaalin ja videomainontaan YouTube-tilin)
 • Budjetti
 • Tieto siitä, kenelle ja mitä mainostetaan? Tätä kautta määritetään mainostaktiikka ja -verkosto
 • Kohdennustapojen valinta: avainsanat, yleisöt, teemat, sijoittelut jne. Riippuen mainostaktiikasta
 • Mittarit ja tavoitteet


Tartu Googlen kampanjaetuun ja saat 400 € mainosrahaa!

Nyt on erinomainen aika aloittaa Google-mainonta, sillä voit saada jopa 400 € mainoshyvitystä Googlen mainostiliisi!

Google tarjoaa tätä kampanjaetua, kun olet käyttänyt mainostamiseen ensin 400 € mainosbudjetin. Voit olla uusi mainostaja tai aktivoida ei-aktiivisen tilin uudelleen – tarkistetaan yhdessä, voitko saada tämän kampanjaedun käyttöösi!

Google itse tarjoaa mainoshyvityksen ja autamme yritystäsi saamaan mainoshyvityksen Googlelta. Tarjous on voimassa Googlen omien ehtojen mukaisesti.Tee mainontaa vahvistetun Google-kumppanin kanssa ja tiedät, että saat laatua

Kuulumme Google Partner -verkostoon. Tämä on merkki siitä, että meillä on asiantuntevia hakukonemainonnan ammattilaisia ja vuosien kokemus tuloksellisen Google-mainonnan tekemisestä asiakkaillemme!

Ota yhteyttä ja laitetaan Google-kampanjointi käyntiin!


Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Ulla Ristkari-Ryynänen

CMO, Founding Partner
+358 40 172 2665
ulla.ristkari@kuuki.fi

Ulla Ristkari-Ryynänen

Ville Rantanen

Commercial Director
+358 40 546 7497
ville.rantanen@kuuki.fi

Ville Rantanen
Ota yhteyttä