Heta Hirvoselle kolme mitalia SM-kisoissa – Kuuki sponsoriyhteistyössä tuoreen Suomen mestarin kanssa

Kuuki onnittelee Heta Hirvosta loistavista suorituksista kilpailukauden päättäneissä Ounasvaaran talvikisoissa! Lahden Hiihtoseuraa edustavan Hirvosen menestyksekäs kausi sai arvoisensa päätöksen viikonloppuna Rovaniemellä, kun yhdistetyn ja mäkihypyn normaalimäen kisoista säntillisen harjoittelun ansioista tuliaisina oli yksi Suomen mestaruus ja kaksi hopeaa.


Ounasvaaran kisoissa 14-vuotias Hirvonen saavutti perjantaina naisten yleisen sarjan mäkihypyssä ja lauantaina päälajissaan yhdistetyssä hopeaa. Sunnuntaina kilpailukausi päättyi mestaruusjuhliin 18-vuotiaiden tyttöjen mäkihypyssä.

Hetan urheilijabrändi rakentuu vahvalle kivijalalle

Sovimme sponsorointiyhteistyön alkuvuodesta yhdistetyön urheilijalupaus Heta Hirvosen kanssa. Hetan suorituksia on Kuukin toimistolla päästy hurraamaan useasti ja erityisesti Hetan kilpailuhermot ovat tehneet suuren vaikutuksen kuukilaisiin. Nuoren urheilijan kylmäpäisyys mäkihyppytornissa ansaitsee kunnioituksemme.

Alkuvuoden aikana pohdimme Hetan kanssa muun muassa urheilijabrändäystä sekä sitä millaisia otsikoita nuoresta urheilijasta olisi mukava lukea itse urheilusuorituksiin liittyvien otsikoiden ohella. Työpajoissa olemme todenneet nuoren urheilijan arvojen olevan kohdallaan, joten urheilijabrändin rakentamiseen Hetalla on jalusta kunnossa.

Kiitos Heta kuluneesta kaudesta ja tsemppiä tulevaan kauteen valmistautumiseen, kun sen aika hetken levähdyksen jälkeen on!

Ota yhteyttä