Haetaan kumppani­markkinoinnin rautaista ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen

Tutustu työnkuvaan ja hae asiakasvastaavan paikkaa nyt!

Haluatko hypätä kasvavan ja vakavaraisen, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin yrityksen matkaan? Oletko työskennellyt aikaisemmin kumppanimarkkinoinnin parissa ja sinulla on vahva asiakaspalvelu- sekä myyntiosaaminen? Oletko kovaäänistä ja nopearytmistä työntekoa pelkäämätön toimeentarttuja?

Jos vastasit kaikkeen kyllä, voisit olla tuleva kuukilainen.

Työnkuva:

Asiakkuusvastaavana (Customer Manager) pääset näyttämään osaamisesi ICT-alojen asiakkaidemme kumppanimarkkinoinnin parissa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta erinomaisia ja ripeitä asiakastyötaitoja, kuten sujuvaa ja aktiivista kommunikointia; tarjousten ja esitysten rakentamista; raportointia sekä asiakkuuden kehittämistä. Sanalla sanoen loistavaa asiakaspalvelua!

Ymmärrät monikanavaisen markkinoinnin mahdollisuudet. Eri mainonnan muodot sekä kanavat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Pystyt tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin sopivia kampanjakokonaisuuksia kohderyhmälähtöisesti.

Odotamme:

Kokemusta kumppanimarkkinoinnin maailmasta mahdollisesti valmistajalla, joka on tehnyt markkinointia jälleenmyyjäverkostonsa kanssa tai jälleenmyyjällä, joka hyödyntää valmistajien tuottamia markkinointiratkaisuja omassa markkinoinnissaan.

Olet myyntihenkinen sekä tuloshakuinen. Paneudut asiakkaan liiketoimintaan, jonka perusteella tunnistat asiakkaan tarpeet sekä osaat rakentaa asiakkaan tavoitteita tukevia monikanavaisen markkinoinnin ratkaisuja.

Omaat hyvät tietotekniset taidot sekä osaat käyttää MS Office -ohjelmia kuten Wordia ja Exceliä.

Työskentelemme toimistolla suomeksi, mutta sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksesi ja asiakastyössä pääset kommunikoimaan lähes päivittäin englanniksi. Sanavalmius ja hurtti huumorintaju ovat myös plussaa.

Tarjoamme:

Työskentelet toimistollamme Helsingin Pitäjänmäessä ja ajan hengen mukaisesti etätoimistolla kotonasi. Pääset osaksi nuorekasta, luovaa ja myyntihenkistä ammattityöyhteisöä. Teemme töitä ahkerasti ja intohimoisesti, mutta menestyksemme takana on myös se, että osaamme pitää hauskaa yhdessä sekä palkita itsemme. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta pitää osata kysyä – kuukilaiset auttavat toisiaan aina kohti yhteisiä tavoitteita.

Asiakkuuspäällikön paikkoja on tarjolla yksi. Täytämme position heti, kun sopiva ehdokas löytyy.

Meistä:

Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio.

Kuuki työllistää tällä hetkellä 15 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Tutustu Kuukiin tarkemmin: Kuukin tarina

 

***

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: moi@kuuki.fi.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse moi@kuuki.fi