Turkoositori avautuu Lahdessa lauantain ensimmäiseen finaaliotteluun

Lahti on kiekkokaupunki! Kun Pelicans totesi, että he eivät järjestä toritapahtumaa, tarttui lahtelainen kiekkokansa toimeen. Nyt torille tehdään kaupungin komein kisakatsomo Stoptelttojen rakentaman teltan sisään!

Sydän on turkoosi

Pelicans kohtaa Liigan finaaliotteluissa Tapparan.

– Tämä finaalikevät on niin harvinaista herkkua lahtelaisille, että halusimme osaltamme olla rakentamassa paikallista urheilukulttuuria. Tästä turkoosista keväästä hyötyvät kaikki, tapahtuman liikkeelle panneen teknologia- ja markkinointitoimisto Kuukin asiakkuus- ja markkinointijohtaja Ulla Ristkari-Ryynänen sanoo.

– Ulla laittoi viestiä, että olivat Kuukissa pohtineet, että millainenkohan homma olisi tehdä torille kisakatsomo. Hän laittoi viestiä ja yllytyshulluna lupasin auttaa! Vinkkasin sitten tapahtuma-alan ammattilaisen Reetta Hatamaan, joka tietenkin suostui tähän mukaan! pitkän linjan tapahtuma-ammattilainen Mikko Kittelä kertoo tapahtumien kulusta.

Nyt duunia on painettu yöllisiä Teams-kokouksia myöten tiistaista lähtien.

Pelicans lähti myös mukaan tapahtuman järjestämiseen, ja nyt jokaista finaaliottelua on mahdollista päästä seuramaan keskustan ytimeen.

Lämmintä päälle ja torille huutamaan Pelicans voittoon!

Kaikki tapahtumajärjestelyihin osallistuneet kiittelevät vuolaasti paikallisia tapahtuman tekijöitä, ja eri toimijoita, jotka lähtivät täydellä turkoosilla sydämellä mukaan toteuttamaan lahtelaisten kisakatsomoa. Kaikki tukijat löydät tapahtuman verkkosivuilta.

Tapahtumaa varten on perustettu verkkosivu: turkoositori.fi, josta löytyy ajankohtaisin tieto tapahtumasta. Sivua päivitetään koko ajan.

Sivustolta on mahdollista ostaa yrityskumppanuuksia, sponsorointipaikkoja sekä yrityspaikkoja peli-iltoihin, varaa omasi! Sivustolla on myös mahdollista ilmoittautua mukaan mahdollistamaan tapahtumaa.

Erikoisuutena on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä konttisaunaan torille, katso sivuilta lisää: turkoositori.fi

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Ulla Ristkari-Ryynänen

CMO, Founding Partner
+358 40 172 2665
ulla.ristkari@kuuki.fi

Ulla Ristkari-Ryynänen
Ota yhteyttä