Vaikuttavuuden skaala by Kuuki – MarkkinointiKollektiivi LIVE 20.3.2024

Puheenvuorossaan Ulla ja Ville pohtivat, miten hajottaa vaikuttavuuden helpommin hallittaviin palasiin. Tervetuloa kuuntelemaan!

Kuukin asiantuntijat ovat mukana puhumassa MarkkinointiKollektiivin Vaikuttavaa markkinointia – Voimaa ja työkaluja markkinoinnin ammattilaisille -tapahtumassa keskiviikkona 20.3.2024 Helsingissä, Finnkino Tennispalatsissa kello 14–17.

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan tilaisuuteen asiantuntijoiden puheenvuoroja ja verkostoitumaan. Myös Kuukin asiantuntijat Ulla Ristkari-Ryynänen ja Ville Rantanen puhuvat tapahtumassa.

Puheenvuoron teemana on Vaikuttavuuden skaala:

Vaikuttavasta markkinoinnista puhuttaessa mieleen tulevat usein suuret mainospinnat, liikkuva kuva ja laaja yleisötavoittavuus – eli kalliit ja näyttävät toteutukset. Mutta mitä jos resurssit eivät sellaiseen riitä?

Puheenvuorossaan Ulla ja Ville pohtivat, miten voimme hajottaa vaikuttavuuden pienempiin, helpommin hallittaviin palasiin, ja mihin asioihin pitää oikeasti vaikuttaa. Yhdessä voimme muuttaa pelkän ”suuren ja näyttävän” tavoittelun monipuoliseksi vaikuttavuuden strategiaksi, joka kasvaa ja mukautuu yrityksen tarpeiden mukaan.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumasta klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Nähdään Tennispalatsissa!

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Ulla Ristkari-Ryynänen

CMO, Founding Partner
+358 40 172 2665
ulla.ristkari@kuuki.fi

Ulla Ristkari-Ryynänen

Ville Rantanen

Commercial Director
+358 40 546 7497
ville.rantanen@kuuki.fi

Ville Rantanen
Ota yhteyttä