Lahden kansainvälinen kirjailijakokous

Uudistettu verkkosivusto Lahden kansainväliselle kirjailijakokoukselle.

Riikka Palander

Kuukissa ymmärrettiin erittäin hyvin, minkälaiset verkkosivut tarvitsemme

Riikka Palander, Pääsihteeri LIWRE

Lähtötilanne: Verkkosivut haluttiin uudistaa

”Vanhat sivut olivat jääneet ajasta jälkeen niin ilmeen, sisällön kuin käytettävyydenkin osalta. Halusimme parantaa ylipäänsä kirjailijakokouksen näkyvyyttä ja kotisivujen merkitys tapahtuman profiilin kannalta on keskeinen. Halusimme uudella sivustolla palvella kirjailijoita sekä kirjallisuudesta ja kirjailijan työstä kiinnostunutta lukijakuntaa ympäri vuoden. Sivut haluttiin uudistaa kansainväliselle tasolle ja erityisen tärkeänä ominaisuutena pidettiin käyttäjäystävällisyyttä. Pitkä historia, intiimiys ja luonnonläheisyys ovat Lahden kansainvälisen kirjailijakokouksen erityispiirteitä, joiden toivottiin näkyvän myös uuden verkkosivuston ilmeessä.  

Tarjouspyyntö lähetettiin muutamalle toimijalle. Vastaajista Kuuki erottui edukseen. Valinnassa painottuivat erityisesti paikallisuus, projektisuunnitelman realistisuus ja aikataulu.”  

Kuuki teki uudet verkkosivut

Kuuki uudisti Lahden kansainvälisen kirjailijakokouksen verkkosivut keväällä 2018. Tavoitteena oli tehdä nykyaikaiset sivustot palvelemaan tapahtumavieraita, ja mahdollistaa samalla sivuston omistajalle sisällön helppo ylläpito. 

Tulokset

”Yhteinen kieli löytyi nopeasti, tavoitteet muotoiltiin alussa selkeästi ja ideat otettiin hyvin vastaan. Alusta asti Kuukin työskentely tuntui asiakaskeskeiseltä. Hyvä idea oli luoda sivustolle aikajana kuvaamaan tapahtuman historiaa. Tällaista ratkaisua emme olisi itse kenties osanneet ehdottaa. Kuukissa ymmärrettiin erittäin hyvin, minkälaiset verkkosivut tarvitsemme.”

Kuukissa ymmärrettiin erittäin hyvin, minkälaiset verkkosivut tarvitsemme.

Yhteistyön eteneminen  – ”Valitsisimme Kuukin uudestaan”

”Viestintä sujui ja pääsimme seuraamaan demosivujen valmistumista varhaisessa vaiheessa, mikä mahdollisti uuden sivuston ideoinnin ja kehittelyn yhteistyössä kohti haluttua lopputulosta. Valitsisimme ehdottomasti Kuukin uudestaan.

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä