Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on kustannustehokas markkinointikanava, joka tarjoaa tarkkaa kohdistettavuutta.

Sosiaalisen median kautta sitoutetaan kohderyhmiä, luodaan mielikuvia, verkostoidutaan, tarjotaan asiakaspalvelua ja tehdään myyntiä äärimmäisen tarkkaan kohdennetun mainonnan kautta.

Some tarjoaa mainostajalle tänä päivänä erilaisia kanavavaihtoehtoja eri kohderyhmille ja samalla lukuisan määrän markkinoinnin kohdennustapoja. Sosiaalisen median kanavasta riippuen mainostaja voi valita kanavan mainostyökalun oman kohderyhmäkriteeristön, käyttää omaa asiakaslistaa kohdennusta varten tai vaikka uudelleenmarkkinoida sisältöä verkkosivukävijöilleen kanavan sisällä.

Markkinointiviestin tarkka kohdennus ei kuitenkaan takaa menestystä, sillä myös sisällön tulee puhutella vastaanottajaa ja olla mielenkiintoista. Oli kyse sitten näyttävästä visuaalisuudesta tai kiehtovasta tekstistä niin ilman onnistunutta lopputulosta ei mainoksen näkijä reagoi mainokseesi.

Somemainonnan seurattavuus ja mitattavuus

Some- ja muun digimainonnan parhaimpia puolia on niiden huippuluokan seurattavuus ja mitattavuus. Meille Kuukilla on myös tärkeää, että tehty mainonta tuottaa oikeita tuloksia ja se voidaan todentaa.

Käytämme sosiaalisen median kampanjoissamme kanavan omia raportointityökaluja, verkkosivupikseleitä ja -analytiikkaa tulosten tulkitsemiseen.

Emme toimita vain numeroita sisältävää taulukkoa loppuraporttina vaan aukaisemme tulokset ja termit analyysiksi. Lisäksi tarjoamme kehitysehdotuksia jatkon somemainontaa varten.

Minkä sosiaalisen median kanavan valitsen yritykseni verkkonäkyvyyden kehittämiseen ja mainontaan?

On tärkeää ymmärtää, että kaikki sosiaalisen median kanavat eivät ole kaikille toimialoille tai yrityksille. Ei kannata perustaa yritykselle Facebook-sivua vain sen takia, että ”kaikki muutkin ovat siellä”. Me autamme valitsemaan yrityksesi liiketoiminnalle parhaat kanavat näkyä somessa. Kerromme myös reilusti, jos mielestämme yrityksesi ei kannata mennä someen ollenkaan vaan pysyä perinteisessä printissä, jos sitä kautta tavoitat potentiaaliset asiakkaasi. Emme myy sosiaalisen  median kanavien ylläpitoa tai somemainontaa vain myymisen vuoksi.

Tutustu tarkemmin

Facebook-markkinoinnilla tavoitat ostovoimaiset suomalaiset.

Yhä useampi suomalainen aikuinen on Instagramissa.

LinkedInin kautta voit tavoittaa bisnesmaailman päättäjiä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin

Twitter on nopeatempoinen sosiaalisen median kanava ja sen käyttäjät sitoutuneita.