Ville Rantanen kovassa kysynnässä olevan ohjelmistoliiketoiminnan kaupalliseksi johtajaksi

Kuuki Tech Labin kaupallisena johtajana (Commercial Director) aloitti marraskuun puolivälissä Ville Rantanen. Kuuki Tech Lab on Kuuki Marketing Labin keväällä 2021 perustama ohjelmisto- ja sovellusliiketoimintaa keskittyvä liiketoimintapalvelu.

Suomalaiset pk-yritykset tarvitsevat kiihtyvässä digitalisaatiossa apua markkinoinnin ja myynnin teknisten haasteiden ratkaisemiseen. Ville Rantanen, BBA, hoitaa kaupallisen johtajan roolissaan Kuuki Techin asiakassuhteita. Roolissaan Rantanen auttaa yrityksiä löytämään softakehityksen kautta ratkaisuita liiketoiminnan digihaasteisiin. Kuuki Tech ratkaisee myös start up -yritysten ohjelmointi- ja sovellustarpeita eli Kuukista saa sovellusratkaisuja myös sellaisiin asioihin, joita ei ole ennen sovellusten avulla ratkaistu.

– Teknologiaratkaisut parantavat pk-yritysten kilpailukykyä ja tuovat tehokkuutta liiketoimintaan. Hienoa päästä osaksi asiakkaiden digiliiketoiminnan kasvutarinoita, Rantanen kommentoi.

Kuuki Techin tuotannon osaajilla on monikymmenvuotinen kokemus ohjelmisto- ja sovelluskehityspalveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tarve on jo asiakkailla ja markkinoilla näille palveluille ja digitaalisille ratkaisuille – enää tarvitsee vastata kysyntään oikeanlaisen teknologiakumppanin kanssa.

Kuuki Techin toiminta tukee yrityksen perusarvoja, joita myös Rantanen arvostaa

– Kuukin ydintekeminen kaikissa palveluissamme on tulosta tuottavien ratkaisuiden kehittäminen ymmärtäen. Tässä onnistuminen vaatii alakohtaisen ammattitaitomme lisäksi ymmärrystä asiakkaan toimintaympäristöstä, selventää Kuuki Marketing Labin teknologiajohtaja Tomi Kaitarinne.

Tuon Kuuki Techille mukanani näkemystä kuuluisan pöydän molemmilta puolilta ja uskon, että tämä kokemus auttaa minua löytämään eri alojen asiakkaidemme kanssa heille sopivia digiratkaisuita liiketoiminnan kehitykseen, Rantanen luonnehtii.

Rantanen on urallaan hoitanut sekä paikallista, valtakunnallista että kansainvälistä markkinointia isojen brändien, kuten American Expressin parissa. Kuuki Techille Rantanen tulee Suomen suurimman mediatalo Sanoman B2B-suurasiakasyksiköstä, jossa on vastannut mm. retail- ja autoalan asiakkuuksista ja asiakastiimeistä.

Kuuki Techin tarjoama on laaja: osaavat tekijät hallitsevat erilaisia moderneja teknologioita ja osaavat tuottaa niistä liiketoimintaa kehittäviä ja tukevia digiratkaisuita. Työnäytteisiin voi tutustua https://tech.kuuki.fi/toitamme/.

Rantanen on Kuuki Techin riveissä marraskuun 15. alkaen ja valmiina ratkomaan liiketoimintasi digihaasteet. Avoimesti, rehellisesti ja selkeästi.

 

Lisätiedot:

Ville Rantanen
Commercial Director, Kuuki Tech
+358 40 546 7497
ville.rantanen@kuuki.fi

Tomi Kaitarinne
Director – Business & Technology, Kuuki Marketing Lab
+358 50 345 3874
tomi.kaitarinne@kuuki.fi

 

Kuuki Technology Lab – Kuuki Marketing Lab

Kuuki Technology Lab on huhtikuussa 2021 toimintansa aloittanut sovellus- ja ohjelmistokehitykseen erikoistunut liiketoimintapalvelu. Kuuki Tech on osa Kuuki Marketing Lab oy:tä. Tutustu: https://tech.kuuki.fi/

Kuuki Marketing Lab oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio. Kuuki työllistää tällä hetkellä 21 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Lahdessa. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Liikevaihto vuonna 2020 oli yli 2,1 miljoonaa euroa, tulos voitollinen. Tutustu Kuukiin tarkemmin www.kuuki.fi

Ota yhteyttä