Joulutervehdys ja piparkakkukaakaoresepti

Tunnelmalliset talvi-illat mielessämme tarjoamme Kuukin oman piparkakkukaakaoreseptin.
Lue joulutervehdyksemme ja nappaa resepti talteen!

Vuosi on ehtoopuolella ja mikä vuosi tämä onkaan ollut!

Vuosi toi tullessaan muutoksia Kuukin yritystoimintaan kasvun merkeissä. Kevät taas mullisti kaiken ja olemme vuoden aikana saaneet opetella paljon uusia taitoja kohdata toisemme myös virtuaalisissa ympäristöissä.
Henkilöstömäärämme on kuluneen vuoden aikana kasvanut 15 myyvään markkinoinnin ammattilaiseen ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa. Kumppaneitamme palvelemme sijainnista riippumatta – Kyprokselta Kuusamoon!

Ymmärrettävistä syistä jo perinteeksi muodostuneet Kuuki Fest -juhlat jäivät tänä vuonna juhlimatta Kuukin 3-vuotissyntymäpäivien tienoilta nyt loppusyksystä. Suosiolla siirsimme juhlinnan tämän vuoden osalta turvallisimpiin tapahtuma-aikoihin.

Valoa pimeneviin syysiltoihin tarvittiin ja teimme osaltamme sitä tänä syksynä osallistumalla Päijät-Hämeen Valofestivaaliin Lahden toimistolla sekä ostamalla kolmelle vähävaraiselle perheelle joulukassin yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pelicansin kanssa.

Loppu- ja alkuvuoden kampanjoinnit ehditään vielä hyvin suunnittelemaan ja toteuttamaan. Ole yhteydessä.

On kohta aika laittaa riisipuurot tulille, kinkku uuniin ja lähteä joulukuusen hakuretkelle. Toimistomme hiljenevät joulunviettoon 21.–27.12.2019 ajaksi. Jouluviikon työpäivinä Helsingissä päivystysapuna sinua palvelee Tiina Tervonen (tiina.tervonen@kuuki.fi / 0400 297 007) ja Lahdessa Tomi Kaitarinne (tomi.kaitarinne@kuuki.fi / 050 345 3874).

Tunnelmalliset talvi-illat mielessämme tarjoamme Kuukin oman piparkakkukaakaoreseptin. Testaa omaan suuhun tai tee vaikka lahjaksi!

Kuukin piparkakkukaakao resepti

Kuukin piparkakkukaakao

Kaksi 0,5 L (lasi)purkkia juomia varten

1,5 dl sokeria

2,5 dl kaakaojauhetta (makeuttamaton)

2,5 dl maitojauhetta

2 dl hienoksi rouhittua suklaata

ripaus suolaa

2 tl piparkakkumaustetta

1-1,5 dl mini-vaahtokarkkeja

VALMISTUS

Jaa ainekset tasan kahteen purkkiin. Jos purkit ovat läpinäkyvät, älä sekoita, jotta kerrokset jäävät kauniisti esille. Laita päällimmäiseksi pala silkkipaperia tai kangasta, jotta kerrokset eivät sekoitu kuljetuksessa.
Voit myös liittää mukaan pussillisen vaahtokarkkeja kaakaon kanssa nautittavaksi ja aikuiselle lahjansaajalle myös pikkupullo esimerkiksi rommia tai viskiä tuo mukavan lisälämmön kaakaoon!
Käyttöohjeet lahjapurkin saatteeseen:

  • Poista kangas
  • Ravista purkkia niin, että kaikki ainekset ovat hyvin sekaisin.
  • Kaada päälle noin 2,5 dl kuumaa vettä.
  • Aloita kaatamalla ensin hiukan, sekoita ja lisää loppu vesi.
  • Lisää päälle halutessasi lisää vaahtokarkkeja tai kermavaahtoa ja nauti!

Reseptin Kuukille on tuottanut Kaviaarista arkeen -ruokablogisti.

Iloista ja rentoa joulua toivottaen,
kuukilaiset

Ota yhteyttä