Graafinen suunnittelu

Kuuki tarjoaa ammattitaitoista graafista suunnittelupalvelua niin digitaalisiin toteutuksiin kuin perinteisiin painotöihin.

Yritysilmeet ja logot

Onko aika kiillottaa yrityskuvaa? Meiltä saat yritysilmeen suunnittelut, graafiset ohjeistot, ilmeen freesaukset, logosuunnittelut ja juhlavuoden ilmeet.

Verkko- ja kampanjasivut

Verkkosivustojen UX- ja UI-suunnittelut, landing paget ja kampanjasivut. Kauttamme hoituu myös verkkosivujen tekninen toteutus, ylläpitoa ja seurantaa unohtamatta.

Esitteet, katalogit ja taitot

Vuosikertomukset, tuotekatalogit, osavuosikatsaukset ja muut taitot niin painovalmiina kuin sähköisesti selattavaksi.

Muut digitaaliset graafiset palvelut

Verkkosivujen lisäksi suunnittelemme ja tuotamme still- tai animoidut bannerit, sähköpostisuorat, someassetit ja muut verkkografiikat.

Infografiikka ja datan visualisointi

Paketoi monimutkainen palvelu tai konsepti visuaaliseen ja helposti pureskeltavaan muotoon.

Ohjeet ja opastukset

Meillä on pitkä kokemus erilaisista opastusprojekteista, oli kyse sitten asennus-, huolto- ja käyttöohjeista tai laajoista wayfinding-kokonaisuuksista. Kysy lisää!

Mainokset

Tee kampanja, joka erottuu. Suunnittelemme kampanjakokonaisuudet, lähtien mainonnan luovista ideoista aina mainoskuvien tuotantoon ja mediariippumattomaan toteutukseen ja julkaisuun asti.

Graafinen tuotanto

Kun on aika jalkauttaa markkinointimateriaaleja, kannattaa ottaa yhteys ammattilaiseen. Oli kyseessä sitten tapahtumateriaalit, lomakkeistot tai bannerikampanjat, hoidamme aineistosi julkaisuvalmiina sovittuun mediaan.

Ota yhteyttä

Timo Puolakka

Art Director, Founding Partner
+358 40 706 8077
timo.puolakka@kuuki.fi

Erityisosaamistani on käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu. Vuosien kokemus monipuolisten markkinoinnin tehtävien parissa ovat tehneet minusta digimarkkinoinnin vahvan asiantuntijan ja tiedän, kuinka asiakkaan huomio herätetään digitaalisissa kanavissa.

Ota yhteyttä