Lähtötilanne – Verkkosivut eivät olleet responsiiviset

”Verkkosivumme olivat todella vanhat ja navigointi kaipasi selkeytystä. Lisäksi meille oli tärkeää saada sivusto responsiiviseksi. Haasteena olivat varsinkin maalien tuoteselosteiden ja käyttöturvallisuustiedotteiden julkaisu järkeväksi, sillä niissä kieliversioita vaaditaan useita. Verkkosivu-uudistuksen lisäksi halusimme koulutusta hakukoneystävällisessä sisällöntuotannossa, jotta saisimme uusista sivuista kaiken hyödyn irti. ”

Kuuki teki responsiiviset verkkosivut ja koulutti henkilökuntaa hakukoneoptimoidun sisällön tekemisessä

Nor-Maalin verkkosivun ulkoasu uudistettiin alkuvuodesta 2018. Uusi sivu tehtiin Concrete5:lla. Myös maalien liuotinpäästöjen alustavaan kartoituksen tarkoitettua VOC-laskuria paranneltiin ja sen ulkoasu nykyaikaistettiin. Uuden sivun julkaisun jälkeen SEO-koulutukseen osallistui Nor-Maalin henkilökuntaa eri osastoilta.

Tulokset: Sivusto on nykyaikainen ja asiakaslähtöinen, SEO-koulutus opetti ihan uusia asioita

”Helmikuussa valmistuneet sivut ovat nykyaikaiset ja käyttökokemus on asiakaslähtöisempi. SEO-koulutus antoi paljon vinkkejä hakukoneystävällisen sisällön kirjoittamiseen ja opetti ihan uusia asioita esimerkiksi sivuston teknisten ominaisuuksien vaatimuksista. Uusittu VOC-laskuri on saanut kehuja yhteistyökumppaniltamme.”

Yhteistyö Kuukin kanssa on vaivatonta ja arvostan, että heiltä saa aina vastauksen.

Yhteistyön eteneminen: Sivujen osalta kehitystyö on jatkuvaa

”Yhteistyö Kuukin kanssa on vaivatonta ja arvostan, että heiltä saa aina vastauksen. Verkkosivujen uusimisen jälkeen olemme esimerkiksi tehneet GDPR-päivityksen yhteydenottolomakkeellemme ja olen saanut apua uusien kieliversioiden päivittämiseen. Sivustojen osalta kehitystyö on jatkuvaa, sillä hiomme edelleen esimerkiksi myynnin kautta tulevan asiakaspalautteen myötä sivua vielä paremmaksi.”

Nor-Maali Oy:n maalitehtaalla Suomessa valmistetaan korkealaatuiset teollisuus- ja laivamaalit.

Laura Halinen,
Nor-Maali Oy


Jaa artikkeli


Kaikki referenssit
Ota yhteyttä