LinkedIn

LinkedInin kautta voit tavoittaa bisnesmaailman päättäjiä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin

LinkedIn – yritysmaailman sosiaalinen media

LinkedIn on vuonna 2002 perustettu työelämän verkkoyhteisöpalvelu ja verkostoitumisväline. LinkedIn-kanavan omistaa Microsoft. LinkedIn-kanavassa – tutummin Linkkarissa – voivat käyttäjät ladata palveluun ansioluettelonsa (CV), listata ammatillisia taitojaan ja kiinnostuksen kohteitaan sekä saada suosituksia entisiltä esimiehiltä ja työkavereilta sekä suositella muita. LinkedIn ei perimmäiseltä tarkoitukseltaan ole työnhakusivusto, vaan sen avulla voidaan laajentaa omaa verkostoa ja saada sitä kautta mahdollisia työtarjouksia. Yrityksille kanava toimii myös markkinointiviestinnän alustana ja voi edistää työntekijöiden hakua sekä rekrytointiprosessia.

LinkedIn-kanavassa tavoitat suomalaiset B2B-päättäjät, teet henkilöbrändäystä ja luot työnantajamielikuvia

Vuonna 2020 LinkedInissä on noin 0,7 miljoonaa suomalaista käyttäjää ja se on hyvä markkinointiviestinnän alusta, jos haluat tavoittaa B2B-päättäjiä. Lähes kaikki toimialat ovat edustettuna kanavassa, mutta Suomessa eniten käyttäjiä on kuitenkin kaupalliselta puolelta, IT- ja rahoitus- sekä vakuutustoimialoilta.

LinkedIn on hyvä markkinointiviestinnän kanava yritykselle, jos tavoitteena on luoda tietynlaista  työnantajamielikuvaa, jakaa yritysmaailman uutisia kotimaahan ja kansainvälisille yleisöille ja tavoittaa sillä B2B-päättäjiä sekä rekrytoida uutta työvoimaa.

Linkedin-mainonnalla voidaan myös tavoittaa muuten vaikeasti tavoitettavat bisnesmaailman päättäjät ja saada lisänäkyvyyttä avoimille työpaikoille.

LinkedIn-mainonnalla lisää liidejä B2B-liiketoiminnalle ja lisänäkyvyyttä avoimille työpaikoille

LinkedIn-mainonnan avulla saat tavoitettua bisnespäättäjiä ja kasvatettua avointen työpaikkojen ilmoitusnäkyvyyttä haastavasti tavoitettavissa ammattikohderyhmissä. LinkedIn-mainonta tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mainosmuotoja ja kohdennusvaihtoehtoja.

LinkedIn-mainonnalla lisää liidejä B2B-liiketoiminnalle ja lisänäkyvyyttä avoimille työpaikoille  

LinkedInin natiivimainonnan muotoihin on valittavissa esimerkiksi video- tai kuva- , tai karusellimainokset ja liidilomakkeet (Lead Gen Form). Kanavan sisällä voi myös lähettää suoraviestejä käyttäjille (ent. InMail) ja luoda keskustelevia mainoksia (Conversation Ads).  Myös avoimia työpaikkoja voi mainostaa ja hankkia yrityssivulle lisää seuraajia esimerkiksi Spotlight-mainosten avulla.

LinkedInissä tehtävään mainontaan on myös lukuisia eri kohdennusmahdollisuuksia kuten:

  • LinkedInin oma kohderyhmätyökalu ja sen rajausmahdollisuudet demografisista tiedoista yrityksen nimeen tai henkilön työhistoriaan, toimenkuvaan sekä kiinnostuksen kohteisiin tai taitoihin
  • LinkedInin tarjoamat valmiit yleisöt eri teemoista ja toimialoista
  • Asiakasluetteloiden ja -rekisterien hyödyntäminen
  • LinkedIn-yrityssivujen kanssa vuorovaikutuksesta olleiden henkilöiden ja siitä saadun datan hyödyntäminen kohdennukseen
  • LinkedIn Insight Tag -seurantapikselin avulla uudelleenmarkkinointi ja muu verkkosivuliikenteeseen pohjautuva datapohjainen kohdentaminen
  • Lookalike-samankaltaisuusyleisöt
  • ja paljon muuta.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun mainosviestillesi paras mainosmuoto ja kohdennustapa LinkedInissä, että tavoitat oikean yleisön!

Ota yhteyttä