Google Ads -hakusanamainonta

Hakusanamainonnalla tavoitat asiakkaat heidän ostotarpeensa äärellä.

Hakusanamainonnalla tavoitat asiakkaasi, kun he itse haluavat ostaa

Hakusanamainonta on tehokas keino tavoittaa potentiaaliset asiakkaat juuri silloin, kun heidän ostotarpeensa on korkeimmillaan. Googlen hakukoneessa tehdään joka sekunti yli 40 000 hakua ympäri maailman ja myös Suomessa Google on suosituin hakukone. Google Ads -hakusanamainonnalla (ent. Google AdWords) voit tavoittaa asiakkaasi silloin, kun he etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua – ja maksat vain tuloksista!

Tavoitteellista ja myyntiä kasvattavaa Google-mainontaa

Tarkkaan mietitty hakusanamainonnan kampanjarakenne, mainosmuodot ja -sisällöt sekä laskeutumissivun yhteensopivuus ovat Googlen hakusanamainonnan A ja O. Kuka tahansa voi johtaa verkkosivustolle lukemattomat määrät liikennettä hakusanamainonnan kautta, mutta me Kuukilla teemme Google Ads -mainontaa liiketoiminnan tavoitteiden pohjalta.

Kuukin henkilökuntaa palaverissa

Hakukonemainonta osana hakukonenäkyyden kehittämistä ja myynnin lisäämistä

Hakukonemainonnalla voidaan myös tehostaa verkkosivuston luonnollisen hakukonenäkyvyyden kehittymistä. Hakukonemainonnassa on tärkeää seurata sen tuottavuutta (ROI) ja optimoida niin sisältöjä kuin hinnoittelua jatkuvasti.

Me auditoimme nykyisen Google Ads -tilisi ja teemme ehdotuksen uudesta tilirakenteesta tai jos olet aloitteleva hakukonemainostaja, luomme sinulle tilin ja hakukonemainonnan suunnitelman. Hakusanamainonnan palveluumme sisältyy

  • Google Ads -tilin perustaminen / tilin auditointi
  • hakusanamainonnan suunnitelma
  • mainostekstien ja avainsanojen suunnittelu sekä tuotanto
  • kampanjoiden toteutus ja seuranta viikoittain
  • mainonnan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, optimointi
  • raportointi, tulosten analysointi ja kehitysehdotukset.

Lisäpalveluna tarjoamme Googlen dynaamisen Data Studio -raportin luomista osana reaaliaikaista mainonnan tulosten seurantaa ja kehittämistä.

Kuulumme Google Partners -kumppaniohjelmaan ja tekijämme ovat sertifioituja Google-mainonnan ammattilaisia.

Katso esimerkki Data Studio -raportista

Ota yhteyttä