Hakukonemainonta

Google-mainonta täydentää tavoitteellisesti yrityksesi näkyvyyttä verkossa ja tuo verkkosivuille ostoaikeissa olevia kävijöitä.

Hakukonemarkkinoinnilla tavoitat asiakkaasi, kun he itse haluavat ostaa

Hakukonemarkkinointi eli SEM (Search Engine Marketing) on tehokas keino tavoittaa potentiaaliset asiakkaat juuri silloin, kun heidän ostotarpeensa on korkeimmillaan. Tarkkaan mietitty kampanjarakenne, mainosmuodot ja -sisällöt sekä laskeutumissivun yhteensopivuus ovat Google-mainonnan A ja O.  Kuka tahansa voi hankkia verkkosivustolle lukemattomat määrät liikennettä hakusanamainonnan kautta, mutta me Kuukilla teemme AdWords-mainontaa tavoitteellisesti eli kohti myyntiä.

Hakukonemainonta osana hakukonenäkyyden kehittämistä ja myynnin lisäämistä

Hakukonemainonnalla voidaan myös tehostaa verkkosivuston luonnollisen hakukonenäkyvyyden kehittymistä. Hakukonemainonnassa on tärkeää seurata sen tuottavuutta (ROI) ja optimoida niin sisältöjä kuin hinnoittelua jatkuvasti.

Me auditoimme nykyisen AdWords-tilisi ja teemme ehdotuksen uudesta tilirakenteesta tai jos olet aloitteleva hakukonemainostaja, luomme sinulle tilin ja hakukonemainonnansuunnitelman. Hakukonemarkkinoinnin palveluumme sisältyy

  • AdWords-suunnitelman rakentaminen
  • mainostekstien ja avainsanojen suunnittelu sekä tuotanto
  • kampanjoiden toteutus ja seuranta viikoittain
  • mainonnan ylläpito ja jatkuva kehittäminen, optimointi
  • raportointi, tulosten analysointi ja kehitysehdotukset.

Kiinnostuitko?