Timo Puolakka

Erityisosaamistani on käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu

Urani markkinoinnin parissa lähti liikkeelle ”printtigraafikkona”. Parin vuoden puurtaminen papereiden parissa kävi kuitenkin hieman ”tylsäksi” ja hyppäsin omasta mielenkiinnostani digitaalisen markkinoinnin maailmaan.

Mielenkiintoni digimarkkinointia kohtaan sen kun kasvoi, kun Tomi skouttasi minut JM Tiedon palkkalistoille. Pakkipari Puolakka-Kaitarinne onkin tehnyt timanttista yhteistyötä jo melkein 10 vuotta.

Erityisosaamistani on käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu. Vuosien kokemus monipuolisten markkinoinnin tehtävien parissa ovat tehneet minusta digimarkkinoinnin vahvan asiantuntijan ja tiedän, kuinka asiakkaan huomio herätetään digitaalisissa kanavissa.

Kuukissa vastuualueelleni tippuu pääasiallisesti verkkosivustojen suunnittelu ja rakentaminen. Voisinkin väittää olevani ”graafinen silmä” ja tekninen osaaja, näppärästi yhden luukun periaatteella.

Vapaa-aikani kuluu yleensä perheen, Crossfitin tai pelikonsoleiden parissa. Koukuttavat TV-sarjat ja jalkapallo ovat myös lähellä sydäntä. Pilke silmäkulmassa ja huonot vitsit, niillä pääsee jo pitkälle.

timo.puolakka@kuuki.fi
040 706 8077