Valtteri Mikkonen

Digital Strategist, Partner
Marketing +358 40 823 6964
valtteri.mikkonen@kuuki.fi

Digitaalisten kanavien mahdollisuudet oivaltava markkinoinnin tuottaja

Omaan aiempaa kokemusta digimainonnan asiantuntijatehtävistä yli kolmen vuoden ajalta yhdestä Suomen johtavista mediayhtiöistä, jossa pääsin työskentelemään Suomen merkittävimpien uutismedioiden ja verkkopalveluiden parissa. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt digimainonnan lisäksi myös monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja erilaisista myynnin tukitoiminnoista.

Tietojenkäsittelyn opintojen kautta hankittu tekninen osaaminen on avuksi vauhdilla kehittyvässä markkinoinnin maailmassa. Kuukissa pulpetillani on laajalla skaalalla erilaisia jatkuvan kehityksen töitä, kuten digitaalisen markkinoinnin läpivientiä ja sisällöntuotantoa eri kanaviin. Tavoitteenani on kehittyä mahdollisimman monipuoliseksi osaajaksi markkinoinnin monimuotoiselle kentälle.

Olen rauhallinen ja luotettava tiimipelaaja, joka ei vähästä hätkähdä. Reppureissaaminen niin maailmalla kuin Suomen luonnossakin on lähellä sydäntäni, ja yritänkin mahduttaa niitä elämääni mahdollisimman paljon. Vapaa-ajalla minut voi löytää kuitenkin yhtä lailla kotisohvalta TV-sarjoja ahmimasta.

Kirjoitukset henkilöltä Valtteri Mikkonen

Näin seuraat markkinointia onnistuneesti UTM-tagien avulla