Valtteri Mikkonen

Digital Lead, Partner
Marketing +358 40 823 6964
valtteri.mikkonen@kuuki.fi

Digitaalisten kanavien mahdollisuudet oivaltava markkinoinnin tuottaja

Omaan vahvan kokemuksen digimarkkinoinnin asiantuntijatehtävistä yli seitsemän vuoden ajalta. Vuosien varrella eri kanavien mahdollisuudet ovat tulleet tutuiksi ja osaan kokemukseni pohjalta muodostaa asiakkaiden tarpeisiin parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Digimarkkinoinnin lisäksi kokemusta on kertynyt myös monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja myynnistä. Tavoitteenani onkin kehittyä mahdollisimman monipuoliseksi osaajaksi markkinoinnin monimuotoiselle kentälle.

Tietojenkäsittelyn opintojen kautta hankittu tekninen osaaminen on ollut avuksi vauhdilla kehittyvässä markkinoinnin maailmassa. Kuukissa työpöydälläni on laajalla skaalalla erilaisia markkinoinnin töitä, kuten digitaalisen markkinoinnin suunnittelua ja läpivientiä eri kanavissa, sekä raportointi- ja analytiikkaratkaisujen toteuttamista. Vastaan Kuukilla myös sisäisesti digituotannon kehityksestä.

Olen rauhallinen ja luotettava tiimipelaaja, joka ei vähästä hätkähdä. Reppureissaaminen niin maailmalla kuin Suomen luonnossakin on lähellä sydäntäni, ja yritänkin mahduttaa niitä elämääni mahdollisimman paljon. Vapaa-ajalla minut voi löytää kuitenkin yhtä lailla kotisohvalta TV-sarjoja ahmimasta.

Kirjoitukset henkilöltä Valtteri Mikkonen

GA4 ja muutokset UTM-tagittamiseen

Näin seuraat markkinointia onnistuneesti UTM-tagien avulla

Google Shopping – verkkokauppiaan must-have?