Teemu Parkkinen

Chief Technology Officer
Tech +358 440 783 783
teemu.parkkinen@kuuki.fi

Yli 20 vuoden kokemus yritysten digitaalisten haasteiden ratkaisijana

Puoleeni käännytään, kun tavoitteena on ratkaista haasteita digitaalisten työkalujen avulla. Oma urani IT-alalla alkoi 2000-luvun alussa, ja sen aikana olen ollut auttamassa monia yrityksiä heidän liiketoimintansa kehittämisessä. Samalla olen kouluttanut alalle lukuisia uusia tekijöitä.

Erityisosaamistani on toimia yhdistävänä tekijänä teknisten ja ei-niin-teknisten-ihmisten välillä. Pitkä ura alalla on tuonut kokemusta monenlaisista ihmisistä, yrityksistä ja sovellusratkaisuista, joten pystyn tarjoamaan näkemystä siitä miten ja millä välineillä haasteita ratkotaan.

Aina on opittavaa ja opetettavaa teknologian saralla

Kuuki Techin tiimissä tehtävänäni on varmistaa, että asiakkaillemme löydetään parhaat tekniset työvälineet tukemaan ja helpottamaan heidän päivittäistä työtään. Samalla valmennan tekijöitämme teknisissä valmiuksissa ja asiakkaille tehtävien ratkaisujen toteuttamisessa.

Kuukimaiseen tapaan, ja kumppanin niin halutessa, opetan myös asiakkaalle tekemisen ohessa alan asioita ja terminologiaa, jolloin yhteistyö on sujuvampaa sekä hedelmällisempää. Minulle saa, ja miltei pitää, esittää niitä ”tyhmiä” kysymyksiä.

Vapaa-aikani kuluu jäähallilla, kuntosalilla tai muussa liikunnallisessa aktiviteetissa. Otan asiat tosissani, mutten liian vakavasti.