Kiia Malin

Digital Producer (on maternity leave)
Marketing +358 44 020 2109
kiia.malin@kuuki.fi

Digimarkkinoinnin ja viestinnän alalla olen vielä kuukilaisten joukossa kehittymisennälkäinen keltanokka. Minua puskee työssäni eteenpäin valtava halu kehittyä ja onnistua toteuttamaan odotukset saavuttavaa – ja mielellään ylittävää – markkinointia.

Aloitin työelämässä jo 14-vuotiaana ja siitä saakka on eri alojen kokemusta kertynyt aina ammattilaispellen roolista varastoduuneihin. Usealta toimialalta saavutettu käytännön osaaminen auttaa minua ymmärtämään asiakkaiden markkinoinnin tarpeita paremmin.

Monipuolinen yhdistelmä teknistä osaamista sekä luovaa työskentelyä

Olen työskennellyt markkinointiviestinnän parissa myynnin tukipalveluissa sekä tehnyt digimarkkinoinnin suunnittelua ja toteutusta konsortion eri brändeille yrityksen sisäisiä ja ulkoisia kanavia hyödyntäen. Digitaalisten kanavien lisäksi minulla on kokemusta ”perinteisten” markkinointimuotojen toteuttamisesta, kuten tapahtumatuotannosta ja myynnin edistämisestä promootioissa.

Koulutustaustani audiovisuaalisen viestinnän, yritys- ja yhteisöviestinnän sekä markkinoinnin opinnoista ovat yhdessä käytännön työkokemukseni kanssa antaneet minulle loistavat eväät toteuttaa asiakasta parhaiten palvelevaa markkinointia ja viestintää – niin digissä kuin perinteisin keinoin.

Tiedätkö sanonnan ”joskus pitäisi vain osata olla”? Minä en. Olen jatkuvasti menossa ja tekemässä. Vapaa-aikani kuluu monipuolisesti eri urheilulajien parissa ja aina vain uusia kokeillessa. Vastapainoksi urheilulle järjestän mielelläni ystävien kesken eri teemaisia illanistujaisia lautapelien äärellä ja olenkin jo kehittynyt kohtalaiseksi häviäjäksi.