1.9.2019 alkaen Match2One-alusta muutti laskutuksensa SaaS-malliseksi

Laskutus on muuttunut pois +20 % -mediamallista ja jatkossa me toimistona vastaamme kanavan käyttökuluista, jos mainostaja haluaa tehdä mainontaa Match2One-kanavan kautta kanssamme. Samalla bannerien tekniset tarkistusmaksut poistuvat (1$/banneri) ja siirtyvät alustan käyttökuluihin.

Tämä tarkoittaa kauttamme tehdyn Match2One-kampanjoinnin osalta sitä, että mainostajana maksatte vähemmän per kampanjatoteutus ja/tai jatkuva mainonta

Jos teet tällä hetkellä Match2One-mainontaa Kuukin kanssa yhteistyössä ja on epäselvää, että minkälaiset mainonnan kulut jatkossa ohjelmallisessa ostamisessa yrityksellänne ovat, olethan yhteydessä minuun ulla.ristkari@kuuki.fi tai +358 40 1722 665.

Ja jos et vielä ole vienyt brändiäsi tai palveluitasi automatisoituun verkkomainontaan, nyt on erinomainen hetki aloittaa ohjelmallinen ostaminen! Tutustu tarkemmin ohjelmallisen ostamisen palveluumme.

Kampanjan käyttövaluuttana on edelleen USD ja budjettimuutokset eurosta dollariin teemme ajankohtaisen kurssin mukaan, kuten ennenkin. Tähän ei tässä kohtaa tule muutoksia.

Jos teillä herää jotain kysymyksiä tai haluatte tarkennuksia, olen mielelläni avuksi.

Ulla Ristkari-Ryynänen

Ulla Ristkari-Ryynänen

Markkinoinnin intohimoinen ammattilainen, joka yhdistää perinteisen markkinoinnin keinot digitaalisen maailman vaatimuksiin ja mahdollisuuksiin mm. SoMen, SEM:n ja SEO:n kautta. Kuukin perustajaosakas ja markkinointistrategi.