Haluatko hypätä nopeasti kasvavan, digitaalisen markkinoinnin ja myynnin yrityksen matkaan? Oletko sosiaalisen median, digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon osaaja? Oletko kovaäänistä ja nopearytmistä työntekoa pelkäämätön toimeen tarttuja?

Jos vastasit kaikkeen kyllä, voisit olla tuleva kuukilainen Kuuki Marketing Labissa.

Työnkuva: 
Digitaalisena tuottajana (Digital Producer) pääset näyttämään osaamisesi markkinoinnin sisällöntuotannon ja jatkuvan kehityksen tiimissämme. Tiimimme päivittäisiin tekemisiin kuuluvat verkkosisältöjen ja digimainonnan suunnittelu sekä tuottaminen eri alojen asiakasyrityksillemme. Työviikon aikana voit päästä esimerkiksi suunnittelemaan sosiaalisen median eri kanavien julkaisuja, ylläpitämään ja kehittämään asiakastilin Google Ads -mainontaa tai tuottamaan hakukoneoptimoitua verkkosisältöä.

Odotamme: 
Kokemusta digitaalisesta sisällöntuotannosta ja mainostamisesta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus digimarkkinoinnin parista katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on se, että olet valmis omaksumaan nopeasti uusia asioita ja halukas kehittämään osaamistasi yksilönä sekä osana tehokasta tiimiämme. Itseohjautuvuus, oma-aloitteisuus ja tehokkuus ovat avaintekijöitä – perässä vedettävät mallit eivät menesty tässä työssä.

Olet työskennellyt toimistossa ja tuottanut sisältöä yrityksen markkinointiviestintään – niin verkkoon kuin printtiinkin. Bonusta on, jos sinulla on kokemusta kuvankäsittelyohjelmista, kuten Adobe Photoshopista tai Canvasta. Mikäli verkkosivujen julkaisujärjestelmät, kuten WordPress, ja digitaalisten medioiden mainonnan työkalut, kuten Facebook Business Manager tai Google Ads, ovat entuudestaan tuttuja, olet hyvin varmasti etsimämme tyyppi!

Odotamme, että omaat hyvät tietotekniset taidot sekä osaat käyttää MS Office -ohjelmia kuten Wordia ja Exceliä.

Työskentelemme toimistolla suomeksi, mutta sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Sanavalmius ja hurtti huumorintaju ovat myös plussaa.

Tarjoamme: 
Työskentelet toimistollamme Lahden keskustassa tai Espoon (pk-seudun) toimistollamme ja pääset osaksi nuorekasta, luovaa ja myyntihenkistä ammattityöyhteisöä. Teemme töitä ahkerasti ja intohimoisesti, mutta menestyksemme takana on myös se, että osaamme pitää hauskaa yhdessä sekä palkita itsemme. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta pitää osata kysyä – kuukilaiset auttavat toisiaan aina kohti yhteisiä tavoitteita.

Digituottajan paikkoja on tarjolla yksi. Täytämme paikan heti, kun sopiva ehdokas löytyy.

Meistä: 
Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio.

Kuuki työllistää tällä hetkellä 14 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Lahdessa ja Espoossa. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Tutustu Kuukiin tarkemmin www.kuuki.fi

***

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: ulla.ristkari@kuuki.fi.

Lisätietoja voit myös kysellä Ullalta arkisin klo 9–10 numerosta 040 172 2665.