Haluatko hypätä nopeasti kasvavan, (digitaalisen) markkinoinnin ja myynnin yrityksen matkaan? Oletko kiinnostunut monipuolisesta työtehtävästä eri alojen markkinointiviestinnän parissa, etkä pelkää vastuuta tai mahdollisuutta etenemiseen urallasi? Oletko kovaäänistä ja nopearytmistä työntekoa pelkäämätön osaaja?

Jos vastasit kaikkeen kyllä, voisit olla tuleva kuukilainen Kuuki Marketing Labissa. 

Työnkuva: 
Pääset näyttämään osaamisesi markkinoinnin sisällöntuotannon ja jatkuvan kehityksen tiimissämme. Tiimimme päivittäisiin tekemisiin kuuluvat verkkosisältöjen ja digimainonnan suunnittelu sekä tuottaminen eri alojen asiakasyrityksillemme.

Odotamme: 
Kokemusta markkinointiviestinnän parista esimerkiksi vastaavasta tehtävästä yrityksen sisäisenä resurssina tai markkinointitoimistossa. Sinulla tulee olla ymmärrystä eri markkinointiviestinnän keinoihin ja niin digitaalisiin kuin analogisiin kanaviin sekä medioihin.

Työssäsi sinun on oltava valmis omaksumaan nopeasti uusia asioita ja halukas kehittämään osaamistasi yksilönä sekä osana tehokasta tiimiämme. Itseohjautuvuus, oma-aloitteisuus ja tehokkuus ovat avaintekijöitä – perässä vedettävät mallit eivät menesty tässä työssä. Tehtävä vaatii myös kykyä pitää useita projekteja yhtä aikaa käsissä sekä taitoa priorisoida asioita.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Olet työskennellyt toimistossa ja tuottanut sisältöä yrityksen markkinointiviestintään – niin verkkoon kuin printtiinkin.

Bonusta on, jos sinulla on kokemusta kuvankäsittelyohjelmista, kuten Adobe Photoshopista tai Canvasta. Mikäli verkkosivujen julkaisujärjestelmät, kuten WordPress, ja digitaalisten medioiden mainonnan työkalut, kuten Facebook Business Manager tai Google Ads, ovat entuudestaan tuttuja, sinulla on hyvä pohja tähän positioon!

Odotamme, että omaat hyvät tietotekniset taidot sekä osaat käyttää MS Office -ohjelmia kuten Wordia ja Exceliä.

Sanavalmius ja hurtti huumorintaju ovat myös plussaa.

Tarjoamme: 
Työskentelet toimistollamme Lahden keskustassa tai Espoon (pk-seudun) toimistollamme ja pääset osaksi nuorekasta, luovaa ja myyntihenkistä ammattityöyhteisöä. Teemme töitä ahkerasti ja intohimoisesti, mutta menestyksemme takana on myös se, että osaamme pitää hauskaa yhdessä sekä palkita itsemme. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta pitää osata kysyä – kuukilaiset auttavat toisiaan aina kohti yhteisiä tavoitteita.

Markkinointikoordinaattorin paikkoja on tarjolla yksi. Täytämme paikan heti, kun sopiva ehdokas löytyy.

Meistä: 
Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio.

Kuuki työllistää tällä hetkellä 14 oman alansa ammattilaista kahdella paikkakunnalla, Lahdessa ja Espoossa. Kuukin menestys perustuu vahvaan osaamiseen, jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Tutustu Kuukiin tarkemmin www.kuuki.fi

***

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen: ulla.ristkari@kuuki.fi.

Lisätietoja voit myös kysellä Ullalta arkisin klo 9–10 numerosta 040 172 2665.