Työnkuva:

Pääset suorittamaan harjoittelusi markkinoinnin sisällöntuotannon ja jatkuvan kehityksen tiimissämme. Tiimimme päivittäisiin tekemisiin kuuluvat verkkosisältöjen ja digimainonnan suunnittelu sekä tuottaminen eri alojen asiakasyrityksillemme. Viikon aikana voit päästä esimerkiksi suunnittelemaan Facebook-julkaisuiden tekstejä, ylläpitämään ja kehittämään asiakastilin Google Ads -mainontaa tai tuottamaan hakukoneoptimoitua verkkosisältöä.

Odotamme:

Kiinnostusta digitaaliseen sisällöntuotantoon ja mainostamiseen sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tärkeintä on se, että olet valmis omaksumaan nopeasti uusia asioita ja halukas kehittämään osaamistasi yksilönä sekä osana tehokasta tiimiämme. Itseohjautuvuus, oma-aloitteisuus ja tehokkuus ovat avaintekijöitä – perästä vedettävät mallit eivät menesty tässä työssä.

Kokemus toimistotyöskentelystä ja erilaisesta sisällöntuotannosta katsotaan eduksesi samoin kuvankäsittely- tai taitto-ohjelmien osaaminen, kuten Adobe Photoshop tai Adobe Illustrator. Mikäli verkkosivujen julkaisujärjestelmät, kuten WordPress, ja digitaalisten medioiden mainonnan työkalut, kuten Facebook Business Manager tai Google Ads, ovat edes etäisesti tuttuja, olet jo vahvoilla.

Odotamme, että omaat vähintäänkin hyvät tietotekniset taidot sekä osaat käyttää MS Office -ohjelmia kuten Wordia ja Exceliä.
Työskentelemme toimistolla suomeksi, mutta sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Sanavalmius ja hurtti huumorintaju ovat myös plussaa.

Tarjoamme:

Työskentelet toimistollamme Lahden keskustassa ja pääset osaksi nuorekasta, luovaa ja myyntihenkistä ammattityöyhteisöä. Teemme töitä ahkerasti ja intohimoisesti, mutta menestyksemme takana on myös se, että osaamme pitää hauskaa yhdessä sekä palkita itsemme. Kaikkea ei tarvitse osata, mutta pitää osata kysyä – kuukilaiset auttavat toisiaan aina kohti yhteisiä tavoitteita.

Harjoittelujakson jälkeen tavoitteenamme on tarjota vakituista työpaikkaa työharjoittelijalle.

Harjoittelupaikkoja on tarjolla 1–2 tulevalle ammattilaiselle. Täytämme harjoittelupaikan heti, kun sopiva ehdokas löytyy.

Meistä:

Kuuki Marketing Lab Oy on lokakuussa 2017 perustettu monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaorganisaatio.
Ensimmäisenä tilikautena teimme yli puolen miljoonan liikevaihdon. Työllistämme tällä hetkellä neljä ammattilaista täysipäiväisesti. Meistä jokaisella on noin 10 vuoden kokemus B2B- ja B2C-markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta monikanavaisissa toimintaympäristöissä.
Tavoitteenamme on kasvu työntekijöiden ja liikevaihdon osalta vuonna 2019.

Tutustu Kuukiin tarkemmin 

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen: ulla.ristkari@kuuki.fi. Lisätietoja voit myös kysellä Ullalta arkisin klo 9–10 numerosta 040 172 2665. Harjoittelujakson ajankohta ja kesto neuvoteltavissa.